priester neergeschoten frankrijk
Saved Read later
Deel dit bericht

Priester neergeschoten in Lyon Frankrijk

In het Zuid-Franse Lyon is er opnieuw een moord gepleegd bij een kerk. Ditmaal gaat het om een Grieks-orthodoxe priester. De dader is op de vlucht geslagen. De Franse media stelt dat dit waarschijnlijk een persoonlijke afrekening is geweest. De politie weet officieel nog niets over het motief.

Priester neergeschoten Frankrijk

Er werden twee schoten gevuurd op de priester terwijl hij de kerk aan het sluiten was. In het verleden zou de priester ook al ruzie hebben gehad met een man die hem destijds aanviel. De priester is nu levensgevaarlijk verwond. Het Franse ministerie van Binnenlandse Zaken vraagt mensen niet naar het gebied te gaan rond de plek van de schietpartij.

Geweld in Frankrijk

Het lijkt erop dat de golf van geweld maar niet ophoudt in Frankrijk. Een paar weken terug werd er een leraar onthoofd door een moslimextremist. Eergisteren kregen we te horen dat er een terrorist een aanval had gepleegd in een katholieke kerk in Nice en hierbij drie mensen had vermoord. Ook zouden er diezelfde dag meerdere aanslagen verijdeld zijn.

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.