Top 10 trending films en series op Netflix – Week 16 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Top 10 trending films en series op Netflix – Week 16

Wat zijn de populairste films en series op Netflix van dit moment? In deze top 10 geven we een overzicht van de laatste trends.

De top 10 ziet er vandaag de dag heel anders uit dan een week geleden. Netflix voegde heel wat nieuwe films en series toe, en die zijn op dit moment aardig populair. De top 5 trending films en series op Netflix telt zelfs vier nieuwe gezichten, alleen The Serpent – die vorige week nog het populairste was – is al langer te kijken op de streamingsdienst.

10. ¿Quién mató a Sara?

Sara is vermoord, maar wie heeft het gedaan? Haar broer Alex heeft er jaren voor in de gevangenis gezeten, alleen hij is niet de de moordenaar. Nu Alex vrij is gaat hij op zoek naar de waarheid. Kan hij de moord van zijn zusje oplossen?

¿Quién mató a Sara? telt één seizoen bestaande uit tien afleveringen. Een tweede seizoen is al aangekondigd, maar de releasedatum is nog niet bekend.

Bekijk hieronder de trailer van ¿Quién mató a Sara?:

9. New Amsterdam

Als het ziekenhuis New Amsterdam een nieuwe directeur wordt de boel er flink opgeschud. De directeur is namelijk van plan flink wat veranderingen door te voeren. Daar zit het meeste personeel niet op te wachten, maar misschien is dit net de frisse wind die het ziekenhuis nodig heeft.

New Amsterdam heeft maar liefst vier seizoenen, maar in Nederland staan alleen de eerste twee daarvan op Netflix. Het is nog onbekend wanneer het derde seizoen erop wordt geplaatst. Daarnaast wordt er ook al gewerkt aan een vijfde seizoen.

Bekijk hieronder de trailer van New Amsterdam:

8. Snelle – Zonder Jas Naar Buiten

Fans van Snelle kunnen een kijkje achter de schermen krijgen in zijn nieuwe documentaire Zonder Jas Naar Buiten. In de docu is onder meer te zien hoe Snelle met de coronacrisis omgaat.

Bekijk hieronder de trailer van Snelle – Zonder Jas Naar Buiten:

Bekijk ook:
Top 10 populairste Netflix series

7. Love and Monsters

De wereld is vergaan, en slechts enkele mensen leven nog in Love and Monsters. De overlevenden schuilen in bunkers, want buiten lopen er enorme monsters rond. Verstoppen voor deze beesten is de veiligste optie, maar wat doe je als je liefje 100 kilometer verderop in een bunker zit? Joel – gespeeld door Dylan O'Brien zit in deze situatie, en besluit de gok te wagen voor de liefde. Het is de begin van een mooi avontuur, maar kan hij het overleven?

Bekijk hieronder de trailer van Love and Monsters:

6. Life in Colour – With David Attenborough

In Life in Colour legt onze favoriete bioloog David Attenborough uit welke functies kleuren bij dieren hebben. Het is een van zijn nieuwste documentaires, en die zijn altijd het kijken waard!

Bekijk hieronder de trailer van Life in Colour – With David Attenborough:

5. Stowaway

In de film Stowaway is een ruimteschip op weg naar Mars. Alles lijkt volgens plan te gaan, maar dan komen ze erachter dat ze een extra passagier hebben. De man is per ongeluk meegegaan, en nu hebben ze een probleem. De missie had niet gerekend op een extra persoon aan boord, en dat betekent dat ze niet genoeg zuurstof hebben om Mars te halen. Hoe gaan ze dat oplossen?

Bekijk hieronder de trailer van Stowaway:

4. Minions

Een van de leukste elementen van de Despicable Me films waren natuurlijk de gele minions, en nu hebben de handlangers van Gru een eigen film gekregen. De film kwam in 2015 uit en was toen een aardig succes, en nu is de film ook op Netflix te zien.

Bekijk hieronder de trailer van Minions:

Bekijk ook:
Eerste beelden nieuwe Netflix serie Shadow and Bone

3. The Serpent

In The Serpent maken we jacht op een beruchte seriemoordenaar uit de jaren '70 genaamd The Serpent. Hij had het vooral gemunt op toeristen en maakte veel slachtoffers voordat hij gepakt werd. In de serie kan je zien hoe hij uiteindelijk – met Nederlandse hulp – werd gestopt.

The Serpent telt één seizoen, bestaande uit acht afleveringen. Er zijn vooralsnog geen plannen voor een tweede seizoen.

Bekijk hieronder de trailer van The Serpent:

2. Shadow and Bone

Shadow and Bone is de nieuwe fantasyserie op Netflix. In de serie ontdekt Alina Starkov dat ze over hele speciale krachten beschikt. Haar leven verandert hierdoor drastisch, maar of het allemaal goed uitpakt is maar de vraag. Door haar krachten krijgt ze veel machtige vrienden als vijanden, en is het aan haar de taak om de duistere Fold te vernietigen. Dat is niet zo makkelijk, want Alina weet nog niet eens hoe ze haar krachten moet gebruiken.

Shadow and Bone telt nu een seizoen van acht afleveringen. Het is nog niet bekend of er een tweede seizoen komt, maar de makers hopen van wel.

Bekijk hieronder de trailer van Shadow and Bone:

1.  Misfit 3 – De Finale

In Misfit 3 willen Julia en haar vrienden internationale faam vergaren door mee te doen aan een populaire internationale muziekwedstrijd. Alles lijkt goed te gaan, totdat ze concurrentie krijgen van een oude rivaal. Hun dromen lijken uiteen te spatten, tenzij ze alles op alles zetten om hun doel te bereiken.

Bekijk hieronder de trailer van Misfit 3 – De Finale:

Welke serie kijk jij nu op Netflix?

Deel dit bericht
Read later
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.