Top 10 trending films en series op Netflix – Week 15 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Top 10 trending films en series op Netflix – Week 15

Wat zijn de populairste films en series op Netflix van dit moment? In deze top 10 geven we een overzicht van de laatste trends.

Op dit moment zijn er heel wat nieuwe films en series trending op Netflix. De nieuwe top 10 ziet er daarom bijna totaal anders uit dan vorige week. Een ding is wel hetzelfde gebleven; The Serpent blijft de populairste serie van dit moment. De top 10 kent nu ook een Nederlands tintje, want zowel een Nederlandse film als documentaire zijn nu erg populair.

10. The Flash

The Flash is alweer begonnen aan het zevende seizoen. Elke donderdag verschijnt er een nieuwe aflevering van de superheldenserie op Netflix, en die worden in Nederland goed bekeken. The Flash draait om de gelijknamige superheld die super snel is.

The Flash bestaat uit zeven seizoenen die allemaal op Netflix staan. De eerste zes seizoenen staan in zijn geheel op de streamingsservice en het zevende seizoen is momenteel gaande. Er is ook al een achtste seizoen van The Flash aangekondigd.

Bekijk hieronder de trailer van The Flash – seizoen 7:

9. Ginny & Georgia

Ginny & Georgie is een serie die echt al weken populair is in Nederland, en die populariteit lijkt voorlopig nog niet af te nemen. De serie draait om een moeder die samen met haar dochter en zoon is verhuisd. Het moet de start zijn van een nieuw leven, maar dat is niet altijd even gemakkelijk.

De serie telt in totaal 10 afleveringen, en die staan allemaal online op Netflix. Er zijn plannen voor een tweede seizoen, maar er is nog niks officieel bevestigd.

Bekijk hieronder de trailer van Ginny & Georgia:

https://www.youtube.com/watch?v=QsacpJwXCO8

8. Why Did You Kill Me

In Nederland kijken nu ook veel mensen naar de documentaire Why Did You Kill Me. Hierin is te zien hoe de familie van Crystal zelf op zoek gaat naar haar moordenaar.

Bekijk hieronder de trailer van Why Did You Kill Me:

Bekijk ook:
Eerste trailer van horrorfilm Things Heard & Seen met Amanda Seyfried

7. ¿Quién mató a Sara?

In ¿Quién mató a Sara? gaan we ook al op zoek naar een moordenaar. Wie heeft namelijk (het fictieve) personage Sara vermoord? Deze vraag houdt veel Nederlanders al een poosje bezig, want de serie staal al weken in de top 10 trending films en series op Netflix. Weet jij het antwoord al?

¿Quién mató a Sara? bestaat uit een seizoen van tien afleveringen. Een tweede seizoen is al aangekondigd, maar de releasedatum is nog niet bekend.

Bekijk hieronder de trailer van ¿Quién mató a Sara?:

6. Hart Beat

Sinds deze week staat ook de Nederlandse film Hart Beat op Netflix. De film kwam in 2016 uit in de bioscopen, maar op Netflix krijgt Hart Beat momenteel behoorlijk wat aandacht. In de film is te zien hoe er een muzikale romance opbloeit tussen de onbekende Zoë en de bekende zanger Mik.

Hoofdrollen worden gespeeld door The Voice Kids finaliste Vajèn van den Bosch en Rein van Duivenboden.

Bekijk hieronder de trailer van Hart Beat:

5. Atomic Blonde

Atomic Blonde is ook een nieuwe toevoeging op Netflix, en die wordt deze dagen volop gestreamd. In de film is te zien hoe een spionne – gespeeld door Charlize Theron – in 1989 op een gevaarlijke missie wordt gestuurd naar Berlijn.

Bekijk hieronder de trailer van Atomic Blonde:

4. New Amsterdam

New Amsterdam is een van de populairste Netflix series van 2021. De ziekenhuisserie is namelijk al maanden trending op de streamingsservice, en dat is ook deze week niet anders. In de serie is te zien hoe het ziekenhuis New Amsterdam een nieuwe directeur krijgt, en dat zorgt voor heel wat verandering.

De serie bestaat uit vier seizoenen, waarvan er twee op Netflix staan. Het is nog onbekend wanneer het derde seizoen op Netflix verschijnt.

Bekijk hieronder de trailer van New Amsterdam:

Bekijk ook:
Top 10 populairste Netflix series

3. Snelle – Zonder Jas Naar Buiten

De Nederlandse artiest Snelle is momenteel vrij populair, dus het is niet zo gek dat zijn nieuwe documentaire op Netflix het ook goed doet. In de documentaire krijg je het leven van Snelle van dichtbij te zien.

Bekijk hieronder de trailer van Snelle – Zonder Jas Naar Buiten

2. Love and Monsters

Love and Monsters is een andere nieuwe film op Netflix die het momenteel erg goed doet bij het Nederlandse publiek. In de film is de mensheid voor het grootste deel uitgeroeid door enorme monsters. Mensen verschuilen zich vooral in bunkers, want alleen daar is het veilig. Maar wat doe je als je liefje 100 kilometer verderop zit? Een tochtje door een gebied met monsters is niet bepaald een slim idee, maar Joel – gespeeld door Dylan O'Brien doet het toch. Voor de liefde moet je iets over hebben.

Bekijk hieronder de trailer van Love and Monsters:

1. The Serpent

The Serpent is momenteel nog steeds het aller populairste op Netflix. De serie is al geruime tijd erg geliefd, en is net zoals vorige week de nummer 1 van deze lijst. In The Serpent is te zien hoe er jacht wordt gemaakt op de gelijknamige seriemoordenaar.

The Serpent bestaat uit een seizoen van acht afleveringen. Waarschijnlijk blijft het bij één seizoen, want er zijn tot op het heden geen plannen voor een vervolg.

Bekijk hieronder de trailer van The Serpent:

Welke serie kijk jij nu op Netflix?

Deel dit bericht
Read later
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.