Top 10 Netflix: de populairste films en series in Nederland - week 21 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Top 10 Netflix: de populairste films en series in Nederland – week 21

In deze Netflix Top 10 geven we een overzicht van de populairste films en series in Nederland van dit moment! Wat kijk jij nu op Netflix?

Er valt weer genoeg te kiezen op Netflix. De streamingsservice plaatste nieuwe afleveringen van een paar populaire series online en die worden momenteel volop gestreamd. Daarnaast is Frank Lammers ook deze week nog erg populair op Netflix. Zowel zijn film Ferry als de serie Undercover staan deze week weer in de Netflix Top 10!

10. Undercover

In de Nederlands-Belgische serie Undercover krijgen we een kijkje in het leven van undercoveragenten. In het eerste seizoen gaan Kim en Bob undercover op een camping om de gevaarlijke drugsbaron Ferry – gespeeld door Frank Lammers – in de val te lokken. Vervolgens zijn in het tweede seizoen twee Belgische wapenhandelaars aan de beurt, al spelen dit keer ook persoonlijke motieven mee. Spannend is het in ieder geval wel!

Undercover bestaat uit twee seizoenen die alle twee op Netflix staan. Aan een derde seizoen wordt momenteel gewerkt, en die kan je in september op Netflix verwachten.

Bekijk hieronder de trailer van Undercover seizoen 2:

9. The Kominsky Method

Oud worden is niet makkelijk en in de serie The Kominsky Method zien we hoe Sandy Kominsky – een acteur die nu acteerlessen geeft – hiermee omgaat.

The Kominsky Method bestaat uit drie seizoenen die allemaal op Netflix staan. De hoofdrol wordt gespeeld door Michael Douglas.

Bekijk hieronder de trailer van The Kominsky Method seizoen 3:

Bekijk ook:
Friends: The Reunion - Trailer

8. Friends

Afgelopen vrijdag verscheen de reünie van Friends op Netflix en kennelijk heeft dat veel mensen nostalgisch genoeg gemaakt want de populaire sitcom wordt momenteel weer volop gestreamd. Friends draait om de avonturen van de vrienden Ross, Rachel, Phoebe, Chandler, Joey en Monica. Alle seizoenen van Friends zijn op Netflix te streamen.

Bekijk hieronder de openingsintro van Friends:

7. The Kitchen

De film The Kitchen speelt zich af in de jaren 70, waar drie mannen van Hell's Kitchen worden gearresteerd. De mannen zijn bepaald geen lieverdjes, want het zijn hoge piefen bij de Ierse maffia. Gelukkig kunnen de zaken gewoon doorgaan, want de vrouwen nemen hun rol gewoon over. Maar of dat zo'n goed idee is?

Bekijk hieronder de trailer van The Kitchen:

6. Blue Miracle

Een weeshuis staat op omvallen, maar er is nog hoop. Als de voogd van het weeshuis samen met de weeskinderen en een afgeschreven schipper een lucratieve viswedstrijd kunnen winnen, dan kan dat net genoeg zijn om het weeshuis te redden.

Bekijk hieronder de trailer van Blue Miracle:

5. Ferry

Ferry is terug. In de gelijknamige prequel krijgen we te zien hoe de charmante crimineel betrokken raakt in het drugscircuit. Gelukkig kent de film ook nog een romantische noot, want als kijker krijgen we ook te zien hoe hij de liefde van zijn leven ontmoet.

Bekijk hieronder de trailer van Ferry:

4. Army of the Dead

In de film Army of the Dead bestaan zombies en hebben ze Las Vegas overgenomen. Genoeg reden om nooit meer naar de Strip te gaan, maar voor 200 miljoen dollar zijn er toch gekkies die dit willen proberen. Niet echt een goed idee, maar ja, als het lukt zijn ze wel miljonair.

Bekijk hieronder de trailer van Army of the Dead:

3. ¿Quién mató a Sara?

In de serie ¿Quién mató a Sara? is Sara vermoord, maar wie heeft het gedaan? Haar broer Alex heeft voor de moord in de gevangenis gezeten, maar hij claimt onschuldig te zijn. De ware moordenaar loopt nog rond, en nu ook Alex weer vrij is gaat hij daar vast iets aan doen!

De serie ¿Quién mató a Sara? bestaat uit twee seizoenen die allebei op Netflix staan.

Bekijk hieronder de trailer van ¿Quién mató a Sara? seizoen 2:

2. Ragnarok

In de Noorse serie Ragnarok bestaan de goden echt, maar helaas bestaan de kwaadaardige reuzen ook. Deze onsterfelijke wezens hebben het voorzien op een idyllisch dorpje in Noorwegen, maar gelukkig zijn de goden er nog om de mensen te beschermen.

Ragnarok bestaat uit twee seizoenen die sinds kort allebei op Netflix staan.

Bekijk hieronder de teaser van Ragnarok seizoen 2:

1. Lucifer

Van Noorse goden naar een belangrijk figuur uit de bijbel: Lucifer. In de serie Lucifer blijkt de gelijknamige man helemaal niet zo slecht te zijn. Sterker nog, hij helpt de politie met het oplossen van misdaden. Dat gaat het hem redelijk goed af, want met zijn speciale duivelse gaven is hij de perfecte man voor deze klus!

Lucifer bestaat uit vijf seizoenen die sinds kort allemaal op Netflix staan. Een zesde seizoen van Lucifer is al aangekondigd.

Bekijk hieronder de trailer van Lucifer seizoen 5 – part 2:

Wat kijk jij nu op Netflix?

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.