leuke film uitzoeken tips
Saved Read later
Deel dit bericht

Leuke film uitzoeken? Met deze simpele tips wordt dit makkelijk

Ken je dat? Het eindeloze scrollen door streamingsdiensten, op zoek naar een leuke film voor die avond? Nadat je urenlang hebt gezocht naar dat ene pareltje, sta je onder aan de streep altijd weer met lege handen. Misschien herken je dat wel en komt het stoom nog net niet uit je oren. Bij veel mensen zorgt het uitzoeken van een film veel keuzestress, frustratie en zelfs een rotavond op. Voortaan hoef je niets meer aan het toeval over te laten, want met deze simpele tips zoek je voortaan een leuke film uit!

Vermijd voortaan de homepagina

Met andere woorden; zoek als eerste op genre. Bijvoorbeeld thriller, horror of romantiek. Althans, als je je partner zo ver krijgt. Als je op de homepagina start met zoeken en je moet alle films langs die je tegenkomt, dan ben je morgenavond nog niet klaar met zoeken. Bovendien groeit de keuzestress met de minuut.

Zoeken op de homepagina is een grote valkuil en die kun je dus gemakkelijk tackelen. Is zoeken per genre wat jou betreft een speld in een hooiberg? Probeer dan eens te zoeken op acteur of actrice.

Leuke films in het nieuws

Ben je geen nieuwsvolger? In dit geval is het juist wél de moeite waard. Waarom? Regelmatig worden trailers van nieuwe of aankomende films geüpload en dit kan zomaar een volgende filmavond, zónder urenlang scrollen, betekenen. En is de film gedropt op één van de streamingsdiensten? Grijp snel je kans en sla de film op in je favorietenlijst. En vergeet vooral social media niet, want hier komen regelmatig nieuwe films op voorbij.

Don’t judge

We sluiten dit artikel af met een vrij algemene, maar waardevolle tip. Eigenlijk kun je een leuke film onmogelijk beoordelen na slechts de eerste minuten. Ze zeggen weleens dat een film je “direct moet pakken”, maar dat is echt niet altijd het geval. Sommige verhalen hebben nu eenmaal een langere aanloop of inleiding nodig. Nee, het is niet gemakkelijk om door te kijken, maar misschien wel de moeite waard.

1.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.