The Meg
Saved Read later
Deel dit bericht

‘The Meg 2: The Trench’ met Jason Statham is beestachtig goed (trailer)

We weten allemaal dat Jason Statham rollen in films speelt waarbij hij het licht uit de ogen van zijn tegenstanders slaat. In The Meg (2018) versloeg hij een gigantische haai, waarmee hij nog eens onderstreept dat hij voor niets en niemand aan de kant gaat. In ‘The Meg 2: The Trench' neemt hij het wederom op tegen een prehistorische haai, maar er loeren nog meer gigantische wezens onder het wateroppervlak.

Megamonsters in de bioscoop

Gigantische wezens die het bestaan van de mens bedreigen, zijn suiker op de lippen van filmregisseurs. King Kong en Godzilla zijn hier goede voorbeelden van. ‘The Meg’ werd in 2018 een kaskraker, waarbij de norse blik en vechtskills van Jason Statham de kersen op de taart waren. In het vervolg ‘The Meg 2: The Trench’ zien we Statham het wederom opnemen tegen het gevaar uit de diepte.

Er werd aan het einde van de eerste film gehint naar de komst van meer zeemonsters, en het ziet ernaar uit dat dit gaat gebeuren in deel 2. In dit deel proberen onderzoekers de zeebodem te verkennen, maar worden aangevallen door drie grote megalodons, en ze hebben een aantal andere grote monsters meegenomen om dood en verderf te zaaien. Het is aan Statham de taak om ze terug te sturen naar de eenzame diepte.

Trailer en première The Meg: The Trench

De regie van ‘The Meg 2: The Trench' is in handen van Ben Wheatly (High Rise) en zien we o.a Skyler Samuels, Page Kennedy, en Shuya Sophia in geniale bijrollen, maar het echte werk is wederom weggelegd voor superster Jason Statham, die met zijn spierballen laat zien dat er geen elk wezen op aarde is die met hem kan sollen. De acteur staat bekend om zijn spectaculaire vechtscènes, dus dat belooft wat.

Bekijk ook:
Tijd voor romantiek? De beste romantische films & series op WithLove

De beestachtige trailer is een zeezoutig voorproefje van een actiethriller van gigantische proporties. We hebben hem voor je onder dit artikel geplaatst, want je mag hem zeker niet missen. We zullen nog even moeten wachten op de première, want deze staat gepland voor augustus van dit jaar. Dan zal ‘The Meg 2: The Trench' wereldwijd in de bioscopen te zien zijn.

2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.