Episch gevecht in eerste trailer Godzilla vs. Kong 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Episch gevecht in eerste trailer Godzilla vs. Kong

De eerste trailer van de film Godzilla vs. Kong is vrijgegeven. Het kijken daarvan is zeker een aanrader, want de trailer ziet er goed uit!

De titel van de film probeert niet bepaald te verhullen waar het verhaal over gaat. In Godzilla vs. Kong: King of the Monsters gaan twee van de bekendste filmmonsters het gevecht met elkaar aan. Dat belooft een spectaculaire clash te worden, en alleen daarom zou je de film moeten zien. En als dat al niet genoeg was; op basis van de trailer kan je ook nog andere monsters en gevechten verwachten. Dat belooft een epische film te worden.

Bekijk ook:
Spectaculaire trailer van Dune

Godzilla vs. Kong: The King of the Monsters

Godzilla vs Kong: The King of the Monsters is geregisseerd door Adam Wingard. Hoofdrollen worden gespeeld door Alexander Skarsgård, Milly Bob Brown, Rebecca Hall, Brian Tyree Henry, Shun Oguri, Lance Reddick en Kyle Chandler.

De film wordt, ondanks alle coronamaatregelen, op 26 maart verwacht in de bioscopen. Godzilla vs. Kong zal daarnaast ook gelijk op de streamingsservice HBO Max in de Verenigde Staten verschijnen. Een unicum, want normaal gesproken worden films pas op andere diensten vrijgegeven nadat ze in de bioscoop hebben gedraaid.

In Nederland is de service helaas nog niet beschikbaar. Dus mocht je de film willen zien, dan moet je toch echt naar de bioscoop, als die dan ten minste open zijn.

Bekijk ook:
Zien: Japans dorpje gebruikt monster wolf robot om beren af te schrikken

Heb jij na het zien van de trailer zin gekregen in deze film? Laat je mening over de trailer van Godzilla vs. Kong: The King of the Monsters horen in de comments hieronder!

Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.6k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.