The Mandalorian, watch you must! 9
Saved Read later
Deel dit bericht

The Mandalorian, watch you must!

The Mandalorian verslaat nu al Stranger Things als meest gewilde show. Social media staat vol met memes van baby Yoda en dat snappen we, want baby Yoda maakt de serie helemaal onweerstaanbaar. Maar waar gaat The Mandalorian over?

De serie vindt plaats in het Star Wars-universum en speelt zich af na de val van het Galactisch Keizerrijk en voor de opkomst van de First Order. De hoofdrol wordt gespeeld door Game of Thrones acteur Pedro Pascal, maar het is vooral baby Yoda die de show steelt.

Waar gaat het verhaal over?

De hoofdfiguur is een gemaskerde premiejager. De eerste aflevering begint met een openingsscène in een soort saloon op een ijzige planeet. Het is meteen duidelijk dat het een vorm van een klassieke western is in het Star Wars-universum. Voor de officiële trailer kan je onderaan het artikel een video kijken. De afleveringen zijn kort en de verhaallijnen zijn intrigerend en behapbaar. Er zit veel actie in de serie die gecombineerd wordt met een goede dosis humor.

Bekijk ook:
Dit zijn de 10 meest succesvolle films aller tijden

Kennen we Bobba Fet van Star Wars nog?

Iedereen die Star Wars heeft gezien herkent vast en zeker Bobba Fet nog, de huurmoordenaar die het op Han Solo had voorzien. Uiteindelijk kwam Bobba op een hilarische wijze aan zijn einde in Return of the Jedi. Hij kwam uit een ras van premiejagers van de planeet Manalore en dat is precies waar de gemaskerde premiejager vandaan komt. Dat is de reden dat de gemaskerde premiejager ook de naam “The Mandalorian” draagt.

Hij wordt neergezet als echte bad ass en jaagt op criminelen na de val van the Empire uit de oorspronkelijke trilogie. Uiteindelijk krijgt hij een opdracht om naar de planeet Tatooine af te reizen. De prooi mag hij dood of levend meenemen, maar wie die prooi is? Daarvoor moet je maar gewoon naar de serie kijken, voordat ik straks boze mensen op mijn dak heb door spoilers weg te geven.

Bekijk ook:
De 10 leukste kerstfilms op Netflix

1k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.