Wiskundig gezien breekt WO III dit jaar nog uit 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Wiskundig gezien breekt WO III dit jaar nog uit

Oud-marinier Ingo Piepers stelt dat de Derde Wereldoorlog dit jaar nog zal uitbreken. Hij heeft deze opvallende en verontrustende stelling verder toegelegd in de TeleYouTubeShow. De hele aflevering van de TeleYouTubeShow is te vinden onder dit artikel.

Boek “2020 Warning”

In 2016 promoveerde Ingo Piepers aan de Universiteit van Amsterdam op het gebied van oorlogsdynamiek. Hij bracht op dat moment het boek 2020 Warning uit. En ja, alles wat hij voorspelde lijkt zo langzamerhand toch echt op zijn plek te vallen.

Wereldoorlogen zijn te voorspellen

Op basis van het onderzoek dat Piepers uitvoerde komt de Derde Wereldoorlog er aan. Het valt namelijk bij benadering uit te rekenen. En het gekke is dat het ook dat je zelfs de manier waarop kunt bepalen op voorhand.

Franz Ferdinand vs Qassem Soleimani

Vlak voor het uitbreken van de Eerste Wereldoorlog waren er al oorlogen gaande. Een belangrijke wereldspeler werd tijdens deze kleinere oorlogen omgebracht, Franz Ferdinand. Hieruit ontstond uiteindelijk de Eerste Wereldoorlog. Nu is er weer een belangrijk persoon vermoord, terwijl er enorme spanningen zijn. De Derde Wereldoorlog lijkt er dan ook dit jaar nog aan te komen.

Bekijk ook:
Dit zijn de 10 grootste CO2 vervuilers van Nederland

Deel dit bericht
Read later
Thom

Thom schrijft teksten sinds de herfst van 2013. In de afgelopen jaren heeft hij tal van ervaringen opgedaan op het schrijven van teksten. Van verkoopteksten tot nieuwsartikelen en van productomschrijvingen tot beschrijvingen van applicaties.

One Comment

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.