in

sadsad OMGOMG NiceNice AngryAngry

Wiskundig gezien breekt WO III dit jaar nog uit

En dit is het bewijs

Oud-marinier Ingo Piepers stelt dat de Derde Wereldoorlog dit jaar nog zal uitbreken. Hij heeft deze opvallende en verontrustende stelling verder toegelegd in de TeleYouTubeShow. De hele aflevering van de TeleYouTubeShow is te vinden onder dit artikel.

Boek “2020 Warning”

In 2016 promoveerde Ingo Piepers aan de Universiteit van Amsterdam op het gebied van oorlogsdynamiek. Hij bracht op dat moment het boek 2020 Warning uit. En ja, alles wat hij voorspelde lijkt zo langzamerhand toch echt op zijn plek te vallen.

Wereldoorlogen zijn te voorspellen

Op basis van het onderzoek dat Piepers uitvoerde komt de Derde Wereldoorlog er aan. Het valt namelijk bij benadering uit te rekenen. En het gekke is dat het ook dat je zelfs de manier waarop kunt bepalen op voorhand.

Franz Ferdinand vs Qassem Soleimani

Vlak voor het uitbreken van de Eerste Wereldoorlog waren er al oorlogen gaande. Een belangrijke wereldspeler werd tijdens deze kleinere oorlogen omgebracht, Franz Ferdinand. Hieruit ontstond uiteindelijk de Eerste Wereldoorlog. Nu is er weer een belangrijk persoon vermoord, terwijl er enorme spanningen zijn. De Derde Wereldoorlog lijkt er dan ook dit jaar nog aan te komen.

Geschreven door Thom

Thom schrijft teksten sinds de herfst van 2013. In de afgelopen jaren heeft hij tal van ervaringen opgedaan op het schrijven van teksten. Van verkoopteksten tot nieuwsartikelen en van productomschrijvingen tot beschrijvingen van applicaties.

Een Reactie

Plaats een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Twijfel je over de aanwezigheid van psychische klachten?

The Mandalorian, watch you must!