Top 10 Netflix: de populairste films en series in Nederland – week 4 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Top 10 Netflix: de populairste films en series in Nederland – week 4

In deze top 10 Netflix zetten we de populairste films en series in Nederland van dit moment voor je op een rij! Wat kijk jij nu op Netflix?

Spoiler alert: deze Netflix top 10 kan kleine spoilers bevatten!

Top 10 Netflix films en series

Deze Netflix films en series zijn op dit moment het populairste bij het Nederlandse publiek:

10. After Life

Op de tiende plek in de top 10 Netflix films en series van deze week staat After Life. Sinds kort staat het derde seizoen van de serie op Netflix, en die heeft de laatste dagen best wat kijkers getrokken. In After Life speelt Ricky Gervais de rol van een depressieve weduwnaar. Na de dood van zijn vrouw heeft hij geen zin meer in het leven. Kan hij weer het geluk vinden?

Bekijk hieronder de trailer van After Life:

9. The Mauritanian

Op de negende plek in de top 10 Netflix films en series van week 4 staat The Mauritanian. Deze film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal, waarin strafrechtadvocaat Nancy Hollander een bijzondere zaak op zich neemt als ze Mohamedou Ould Slahi – een gevangene van Guantanamo Bay – besluit te helpen.

Bekijk hieronder de trailer van The Mauritanian:

8. München Im Angesicht Des Krieges

München Im Angesicht Des Krieges staat op de achtste plek in de top 10 Netflix films en series van dit moment. De film speelt zich af in het jaar 1938, vlak voor de Tweede Wereldoorlog. Op de Conferentie van München worden twee vrienden spionnen die een geheim van de nazi's moeten onthullen. Kunnen ze dit avontuur overleven, of worden ze een van de eerste oorlogsslachtoffers?

Bekijk hieronder de trailer van München Im Angesicht Des Krieges:

Bekijk ook:
Quiz: Welke Harry Potter films zie je hier?

7. Stay Close

Stay Close staat op de zevende plek in de Netflix top 10. In de serie worden de levens van meerdere mensen overhoop gegooid als Carlton Flynn verdwijnt, precies 17 jaar geleden nadat iemand anders was verdwenen. Wat is hier aan de hand?

Bekijk hieronder de trailer van Stay Close:

6. Undercover

Op de zesde plek in de top 10 Netflix films en series van deze week staat Undercover. De serie met Tom Waes en Frank Lammers in de hoofdrol doet het al weken goed op Netflix, sinds het derde seizoen online staat. In het nieuwe seizoen gaat Bob weer undercover, maar dat gaat dit keer niet zo makkelijk. Hij moet namelijk samen werken met niemand minder dan Ferry, en die twee zijn niet bepaald de beste vrienden. Kan dat nog goed aflopen?

Bekijk hieronder de trailer van Undercover:

5. The Royal Treatment

Netflix heeft weer een nieuwe romantische film online gezet en daar zaten we in Nederland duidelijk op te wachten. The Royal Treatment heeft nu namelijk de vijfde plek in de top 10 Netflix films en series te pakken. De titel verklapt het al een beetje, maar in de film mag kapster Izzy werken op de bruiloft van een prins. Dat is een geweldige job, maar dan blijkt die prins toch best leuk te zijn. Maar ja, hij gaat wel trouwen…

Bekijk hieronder de trailer van The Royal Treatment:

4. Archive 81

Archive 81 staat op de vierde plek in de top 10 Netflix films en series van week 4. In deze creepy serie krijgt dan de opdracht om oude videobanden te restaureren. De beelden van de bandjes laten een amateur documentaire zien van een jonge vrouw die jaren geleden is verdwenen. Dan krijgt te zien wat er gebeurde in de weken voor haar verdwijning en zo ziet hij steeds meer gekke en onverklaarbare dingen gebeuren. Hij wilt het mysterie oplossen, maar hierdoor raakt hij zelf ook meer betrokken bij de verdwijning en dat kan hem meer kosten dan dat hem lief is.

Bekijk hieronder de trailer van Archive 81:

Bekijk ook:
Poll: Welke topfilms zijn enorm overrated?

3. Too Hot To Handle

Too Hot To Handle staat op derde plek in de Netflix top 10 van dit moment. In deze realityserie – waarvan sinds kort het derde seizoen op Netflix staat – ontmoeten knappe vrijgezellen elkaar in een tropisch oord. Ze kunnen een grote geldprijs winnen, maar dan moeten ze zich wel braaf gedragen. En dat is soms Too Hot To Handle…

Bekijk hieronder de trailer van Too Hot To Handle:

https://www.youtube.com/watch?v=xzCBBPf7g0Q

2. Manifest

Op de tweede plek in de top 10 Netflix films en series van dit moment staat Manifest. In deze serie zien we hoe een vliegtuig jaren na vertrek pas weer landt. Dat is pas een lange vlucht en dan blijkt dit pas de eerste bijzondere en mysterieuze gebeurtenis is van de serie.

Bekijk hieronder de trailer van Manifest:

https://www.youtube.com/watch?v=LjsFg7e-ffk

1. Ozark

Ozark is op dit moment het aller populairste op Netflix. Sinds kort staan er nieuwe afleveringen online en daardoor staat Ozark nu op de eerste plek in de Netflix top 10 van dit moment. In de serie verhuist een gezin van Chicago naar Ozarks. Martin – de vader van het gezin – gaat daar aan de slag voor een drugsbaron, waarvoor hij geld moet wit wassen. Niet bepaald een chille baan, en dat levert ook regelmatig wat gevaarlijke situaties op…

Bekijk hieronder de trailer van Ozark:

Welke serie of film kijk jij nu op Netflix?

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.