Je kan nu ook gamen met Netflix 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Je kan nu ook gamen met Netflix

Abonnementhouders van Netflix kunnen tegenwoordig niet alleen films en series kijken op het platform, want vanaf nu worden er ook mobiele games aangeboden. Sinds dinsdag kan je nu ook vijf mobiele games spelen op Netflix. Ga jij hier gebruik van maken?

Netflix mag op dit moment dan wel razend populair zijn, het bedrijf blijft toch innoveren. Een van de nieuwste veranderingen is dat je sinds kort kan gamen op het platform. Hiermee wil Netflix ook in de toekomst relevant blijven voor hun leden. Op dit moment kan je vijf mobiele games spelen op Netflix, dat zijn:

  • Stranger Things: 1984; een van de populairste Netflix series is toch wel Stranger Things, dus het is niet zo gek dat het platform een game van deze serie gebruikt om mensen te pleasen. In het spel ga je samen op avontuur met Hopkins en de kids. Let ondertussen goed op, want in het spel zijn ook leuke eggo's en kabouters te vinden voor een mooie verzameling!
  • Stranger Things 3: The Game; het derde seizoen van Stranger Things heeft een eigen game gekregen. In het pixelachtige spel ga je op avontuur met een van de bekende Stranger Things karakters, waarbij je het opneemt tegen het kwaad uit The Upside Down.
  • Shooting Hoops; in deze game mag je basketballen op een wel hele originele manier. Je moet namelijk in Shooting Hoops pijltjes afvuren op de bal, om deze zo in de hoop te krijgen. Dat is wat moeilijker dan je misschien denkt!
  • Teeter Up; dit is een simpele puzzelgame waarin het doel heel simpel is; manoeuvreer de bal in het juiste gaatje. Dat klinkt heel simpel, maar er zitten soms heel wat obstakels bij waardoor dit toch een behoorlijke opgave kan zijn.
  • Card Blast; dit is een game voor elke pokerspeler. In Card Blast moet je namelijk zo snel mogelijk winnende handen samenstellen die zoveel mogelijk punten opleveren. Kaarten verschijnen op een lopende band, maar enige snelheid is vereist want anders ben je de kaarten weer kwijt.

In de toekomst kan je nog veel meer games verwachten. En in de games van Netflix heb je dan geen last van advertenties of in-app aankopen.

Bekijk ook:
Quiz: Welke enge games zie je hier?

Alleen gamen op Netflix voor Android

Mocht je nou een smartphone van Apple hebben, dan kan je nog niet gamen via Netflix. De games van Netflix zijn namelijk – op dit moment – alleen nog maar beschikbaar voor de Android telefoons. De Netflix games komen op een later moment ook naar iOS. Wellicht moet Netflix eerst nog een overeenstemming bereiken met Apple, voordat het games kan aanbieden via de App store.

Wat vind jij van de games op Netflix? Vind je dit een goede toevoeging? Of blijf je Netflix nog steeds alleen gebruiken om leuke films en series te kijken?

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.7k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.