Top 10 nieuwe bioscoopfilms - november 2021 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Top 10 nieuwe bioscoopfilms – november 2021

In de maand november verschijnen er weer flink wat nieuwe films in de bioscopen. In deze top 10 geven we onze aanraders voor deze maand! Welke film ga jij straks in de bioscoop kijken?

Op dit moment kan je nog steeds naar grote films zoals Dune en de nieuwe James Bond, maar als je die al hebt gezien kan je in november ook weer kiezen uit talloze nieuwe films. Dit zijn de tien bioscoopfilms die we aanraden voor deze maand.

Top 10 bioscoopfilms november

1. Eternals

Op 3 november verschijnt er weer een nieuwe film van Marvel in de bioscopen. Fans van superhelden kunnen vanaf dan terecht bij Eternals. De film is geregisseerd door Oscarwinnares Chloé Zhao en draait om een groep eeuwenoude superhelden die met pensioen zijn. Ze moeten weer aan de slag als een ouwe aartsvijand terugkeert, maar daarvoor moeten ze eerst wel hun team weer bijeen brengen.

Bekijk hieronder de trailer van Eternals:

2. Alles op Tafel

Op 4 november mag Alles op Tafel, want dan gaat deze Nederlandse film van Linda de Mol in première. In de film komen zeven vrienden samen voor een gezellig etentje. De sfeer is gemoedelijk totdat iemand voorstelt om alle telefoons op tafel te leggen, waarbij iedereen mag meelezen met wat er allemaal binnenkomt. Dat klinkt natuurlijk als een verschrikkelijk slecht idee en in de film zie je wel waarom.

Bekijk hieronder de trailer van Alles op Tafel:

3. Last Night in Soho

Last Night in Soho verschijnt ook op 4 november in de bioscopen. Dit is een psychologische thriller van Edgar Wright waarin we zien hoe een fashion designer een halve eeuw terug in de tijd kan reizen. Daar ontmoet ze een charmante zangeres, maar terug reizen in de tijd blijkt na een tijdje toch niet zo leuk te zijn.

Bekijk hieronder de trailer van Last Night in Soho:

Bekijk ook:
Poll: Welke topfilms zijn enorm overrated?

4. League of Legends: world Championship 2021

Voor de gameliefhebbers – en specifiek voor de League of Legends fans – is er deze maand ook iets leuks te doen in de bioscopen, want het kampioenschap van dit jaar wordt uitgezonden op het witte doek. Welk team gaat er met de felbegeerde titel ervandoor? Je kan het in de bioscoop beleven!

Bekijk hieronder de trailer van League of Legends (het spel):

5. Spencer

Het is alweer jaren geleden sinds we Lady Di verloren, maar haar populariteit is nog steeds onverminderd groot. Op 11 november kunnen we daarom weer naar een film kijken over haar leven, want dan verschijnt Spencer in de bioscopen. In de film speelt Kirsten Stewart de hoofdrol en dat doet ze met verve.

Bekijk hieronder de trailer van Spencer:

6. The Rescue

De hele wereld keek wekenlang gespannen mee toen een voetbalteam van twaalf jongens samen met hun coach vermist raakten in een grot. De grot was door zware regenval onder water te komen staan en lang leek het verhaal geen goed einde te krijgen. Na ruim een week werd er contact gemaakt en dankzij een dappere reddingsactie konden ze allemaal worden gered. Dit geweldige verhaal moest natuurlijk verfilmd worden en op 11 november verschijnt de verfilming The Rescue in de bioscopen.

Bekijk hieronder de trailer van The Rescue:

7. Ghostbusters: Afterlife

Ghostbusters is ook weer terug van weggeweest, want op 18 november verschijnt Afterlife in de bios. In de film zien we hoe een alleenstaande moeder met haar kinderen naar een klein dorpje op het platteland is verhuisd. Het huis kent echter vele geheimen en het duurt niet lang voordat de kinderen het erfgoed van de Ghostbusters ontdekken. Dat is maar goed ook, want al snel hebben ze de kennis en hulp van de Ghostbusters hard nodig!

Bekijk hieronder de trailer van Ghostbusters: Afterlife:

Bekijk ook:
Quiz: Van welke films ken je deze engerds?

8. The Power of the Dog

Op 18 november verschijnt ook The Power of the Dog in de bioscopen. In deze film speelt Benedict Cumberbatch een briljante maar wrede rancheigenaar Phil. Zijn broertje trouwt in het geheim met een lokale weduwe en daar heeft Phil behoorlijk wat problemen mee.

Bekijk hieronder de trailer van The Power of the Dog:

9. Encanto

Disney fans opgelet, want op 24 november verschijnt Encanto in de bioscopen. Deze Disney film vertelt het verhaal van de magische familie Madrigal. Alle leden hebben magische krachten, behalve Mirabel. Toch kan je ook zonder magie heel wat bereiken, want als de magie van de familie in gevaar komt, is Mirabel de enige hoop die ze nog hebben.

Bekijk hieronder de trailer van Encanto:

10. House of Gucci

Op 25 november verschijnt House of Gucci in de bioscopen. De film vertelt het verhaal van de moord op Maurizio Gucci en welke gevolgen dat had voor de hele familie. De hoofdrol wordt gespeeld door niemand minder dan Lady Gaga en na het zien van de eerste beelden zouden we niet verrast zijn als de zangeres straks weer een Oscarnominatie te pakken heeft!

Bekijk hieronder de trailer van House of Gucci:

Welke film ga jij straks in de bioscopen kijken?

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.