Dit zijn de kandidaten van Expeditie Robinson 2021 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Dit zijn de kandidaten van Expeditie Robinson 2021

Het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson komt er weer aan! Ben jij benieuwd naar de kandidaten die dit keer mee doen? Lees dan snel dit artikel, want hierin zetten we alle kandidaten van seizoen 2021 voor je op een rij. Heb jij al een favoriet?

Door de coronapandemie kon Expeditie Robinsons vorig jaar niet meer doorgaan, maar nu mogen we bijna weer genieten van onze favoriete surivalshow! Het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson wordt vanaf zondag 29 augustus uitgezonden op RLT 4. Het gaat er dit keer wel iets anders aan toe dan we gewend zijn. Zo wordt het nieuwe seizoen twee keer per week uitgezonden, namelijk op zondag en donderdag. En is het programma dit keer opgenomen in Kroatië. Nicolette Kluijver en Kaj Gorgels keren wel weer terug als de presentatoren van het programma.

Kandidaten Expeditie Robinson 2021

Dit zijn de kandidaten van Expeditie Robinson 2021:

Sieneke

Een van de kandidaten van Expeditie Robinson 2021 is Sieneke. De zangeres werd in 2010 dankzij haar deelname aan het Eurovisie Songfestival. Heel succesvol was dat avontuur niet, dus laten we voor haar hopen dat ze het beter doet bij Expeditie Robinson.

John de Bever

Oud-voetballer en volkszanger John de Bever is ook een van de nieuwe kandidaten. De Bever staat ook wel bekend om zijn hit Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht die hij in 2016 scoorde.

Dyantha Brooks

Dynantha Brooks is ook te zien in Expeditie Robinson 2021. Brooks is vooral bekend als presentatrice van het SBS programma Shownieuws.

Jasper Demollin

Programmamaker Jasper Demollin is straks ook te zien op het onbewoonde eiland in Kroatië. Demollin kan je ook wel kennen vanwege zijn rol bij het populaire programma Streetlab.

Bekijk ook:
De ergste ruzies ooit op de Nederlandse televisie

Jan van Halst

Voormalig profvoetballer en voetbalanalist Jan van Halst is ook een van de kandidaten van Expeditie Robinson. Van Halst speelde als voetballer onder meer voor FC Twente, Ajax en Vitesse.

Défano Holwijn

Défano Holwijn doet ook mee aan Expeditie Robinson. Holwijn is een rapper, YouTuber en acteur. Op televisie was hij al eerder te zien als een van de 100-koppige jury in het programma All Together Now.

Sylvana IJsselmuide

De Mooiste Vrouw van Nederland is ook te bewonderen in het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson, want ook Sylvana IJsselmuide behoort tot een van de kandidaten. IJsselmuide is verslaggeefster voor Dumpert en presenteert ook programma's over de Formule 1.

Yuki Kempees

Yuki Kempees doet dit jaar ook mee met Expeditie Robinson. De naam Kempees zegt je misschien niets, maar hij is één van de drie dj's van Kris Kross Amsterdam.

Bekijk ook:
De 10 duurste films ooit gemaakt!

Stefano Keizers

Cabaretier en kunstenaar Stefano Keizers is dit jaar ook naar Kroatië afgereisd om mee te doen met het survivalprogramma van RTL 4. Keizers is sowieso wel fan van televisiespelletjes, want eerder deed hij ook mee met Het Perfecte Plaatje en Maestro.

Annemiek Koekoek

Boer zoekt Vrouw levert een nieuwe kandidaat aan Expeditie Robinson, want nu doet ook boerin Annemiek Koekoek mee. Dat kan wellicht wel eens een sterke kandidaat zijn, want haar voorganger Bertie Steur wist het programma zelfs te winnen!

Britte Lagcher

Een andere kandidaat van Expeditie Robinson 2021 is Britte Lagcher. Deze actrice kan je onder meer kennen van de populaire series Meisje van Plezier en Overspel.

René van Meurs

Cabaretier en stand-upcomedian René van Meurs is ook een van de kandidaten van Expeditie Robinson 2021. Hij is vaak te zien in het theater, maar deed in 2017 bijvoorbeeld ook mee met het televisieprogramma Rare Jongens als teamcaptain.

Bekijk ook:
De populairste Nederlandse YouTubers van dit moment

Robbert Rodenburg

De laatste jaren doen er ook regelmatig YouTubers mee aan Expeditie Robinson en dat is in 2021 niet anders zo. Dit jaar is ook Robbert Rodenburg in het programma te zien. Rodenburg interviewt op Youtube bekende Nederlanders in zijn show Open Kaart en was ook te zien in de serie Spangas.

Dennis Schouten

Dennis Schouten is ook een van de kandidaten van Expeditie Robinson 2021. Schouten vroeger een bekend gezicht van PowNed en is nu vaak in het nieuws vanwege zijn programma Roddelpraat met Jan Roos.

Jasmine Sendar

Jasmine Sendar is ook een van de nieuwe kandidaten. Sendar is een actrice die onder meer een rol speelde in Volle Maan en Onderweg naar Morgen.

Sterrin Smalbrugge

Sterrin Smalbrugge is dit jaar ook naar Kroatië gegaan om mee te doen met Expeditie Robinson 2021. Smalbrugge is ecoloog en slangenexpert, dus daarmee zou ze zo maar eens tot de grote favorieten kunnen behoren.

Bekijk ook:
10 eilanden met mysterieuze geheimen

Eva van de Wijdeven

Actrice Eva van de Wijdeven doet ook mee met het nieuwe seizoen van het survivalprogramma. Van de Wijdeven speelde onder meer mee in de series Penoza, Moeder, ik wil bij de Revue en Celblok H. En was ook te zien in bekende films zoals Onze Jongens in Miami en Borgman.

Sandra Ysbrandy

Sandra Ysbrandy zal misschien wel een fan de meest geliefde kandidaten van Expeditie zijn, want van beroep is ze kok bij Life 4 You en Tijd voor Max. Met een paar lekkere maaltijden zal ze waarschijnlijk zo de harten van de medekandidaten veroveren.

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.1k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.