Leuke activiteiten die je thuis kan doen met je vrienden 8
Saved Read later
Deel dit bericht

Leuke activiteiten die je thuis kan doen met je vrienden

Wil je een gezellige avond organiseren voor je vrienden, maar weet je niet hoe je die moet invullen? Lees dan snel dit artikel! Hierin delen we vijf leuke ideeën voor activiteiten die je thuis samen met je vrienden kan doen. Zo heb je gegarandeerd een leuke avond!

Barbecue

De combinatie van goed weer, lekker eten, koele drankjes en fijn gezelschap staat altijd garant voor een toffe tijd. Dus een barbecue is dan altijd een geschikte optie voor een geslaagde avond.

Een barbecue organiseren is echter best een flinke klus, dus dat kan voor sommige mensen een reden zijn om dit niet te doen. Als oplossing voor dit probleem kan je altijd nog een deel van de organisatie uit handen geven. Zo kan je bijvoorbeeld een gourmetschotel bestellen vol met lekker bbq vlees, dan hoef je dit zelf niet meer in huis te halen. Dat scheelt toch weer een hoop tijd en kan je meer genieten van de barbecue zonder de stress die bij de voorbereiding komt kijken!

Barbecue

Spelletjesavond

Een ander leuk idee voor een gezellige avond met vrienden thuis is een spelletjesavond. Bijna iedereen houdt wel van een spelletje, dus waarom ga je niet de hele avond leuke spelletjes spelen met de groep. Als je met een kleine groep vrienden bent, kan je bijvoorbeeld Kolonisten van Catan, Ticket to Ride, Monopoly, Cluedo, Risk of een kaartspelletje spelen. Een grote groep vrienden kan weer vermaakt worden met een spelletje zoals De Weerwolven van Wakkerdam.

Bekijk ook:
Goedkoper boodschappen doen: deze 5 sites helpen besparen

Als je iets origineels wilt spelen dan kan je ook zelf een spelletje in elkaar zetten. Wordt de Linda de Mol van jouw vriendengroep en organiseer een eigen Pub Quiz of haal de Paul de Leeuw in je naar boven en doe een Ranking de Friends met je vrienden. Dat levert sowieso een onvergetelijke avond op!

Spelletjesavond

Game avond

Geen zin in spelletjes, maar is je vriendengroep wel fan van gaming? Dan kan je altijd een game avond voor de groep organiseren. Zet de PlayStation, XBox of Nintendo Switch in de woonkamer en kies een paar leuke multiplayer spelen uit. Er zijn genoeg leuke multiplayer games te vinden. Denk bijvoorbeeld aan een shooter, zoals Call of Duty. Of misschien speel je iets gezelligers, zoals Mario Kart of Super Smash Bros. Zeker weten dat de avond voorbij is voordat je er erg in hebt!

Gaming

Filmavondje

Een filmavondje is een ander leuke idee voor een leuke avond met vrienden. Met Netflix, Disney+, Amazon Prime, Videoland en andere streamingservices zijn er genoeg films en series te vinden, dus kies iets leuks uit en zo ben je de rest van de avond ook weer vermaakt. Zijn al je vrienden echte sportliefhebbers, dan kan je bijvoorbeeld ook een samen wedstrijd kijken van je favoriete team.

Bekijk ook:
Nederlanders consumeren jaarlijks gemiddeld 75 kilo vlees

Extra tip: wil je een echte uitdaging dan kan je alle Harry Potter of Lord of the Rings films in een keer achter elkaar proberen te kijken. Dat is toch best een prestatie als dat je lukt!

Filmavondje

Karaoke

Nog een laatste out of the box idee voor een leuke avond met je vrienden; maar ga eens een avondje karaoke doen. Regel een karaoke set en zing de hele avond mee met je favoriete hits. Zo weet je gelijk wie van je vrienden je kan opgeven voor The Voice of Holland en wie maar beter alleen thuis onder de douche kan blijven zingen.

Karaoke

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2.6k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.