The Last of Us
Saved Read later
Deel dit bericht

HBO komt met super spannende trailer van The Last of Us

Wie van post-apocalyptische spanning en sensatie houdt moet vooral verder lezen, want HBO heeft de super spannende trailer van The Last of Us uitgebracht. Het is de verfilming van de gelijknamige game, waar fans al een hele lange tijd op zitten te wachten. Wij houden wel van een beetje spanning en avontuur, dus namen we even een kijkje.

Post-apocalyptische thriller

De gelijknamige action-adventure game kwam in 2013 uit onder de vleugels van Naughty Dog en werd door Sony Computer Entertainment op de markt gebracht. In het verhaal nemen we een sprong in de tijd, en komen we terecht in een post-apocalyptische wereld waar het recht van de sterkste heerst. De infrastructuur en de economie is ingestort, en van enig gezag is niets meer over.

Met een arsenaal aan (zelfgemaakte) wapens moeten mensen die de apocalyps hebben overleefd (of daarna zijn geboren) zien te overleven in een wereld vol met stropers, criminele bendes, kannibalen, en organismen die geïnfecteerd zijn, en jacht maken op mensen die ze als ‘host’ willen gebruiken. HBO heeft nu eindelijk de trailer van de langverwachte serie onthult.

Trailer en releasedatum The Last of Us

In de trailer zien we smokkelaars Joel en Ellie in het jaar 2033, die proberen te overleven in deze wetteloze en chaotische wereld. Er heerst chaos, en zonder wapens zullen de twee ten dode zijn opgeschreven. The Last of Us belooft een waanzinnig spektakel te worden waarbij je aan de buis gekluisterd zal zitten. Volgens de makers zul je als kijker een onafgebroken onheilspellend gevoel ervaren. De streamingdienst hoopt het succes van de Resident Evil franchise te evenaren.

Bekijk ook:
De veelgemaakte fouten bij het kiezen van kerstlampjes en verlichting

De releasedatum is op 16 januari. Vanaf dat moment zal de serie op HBO zijn te streamen. De hoofdrollen zijn weggelegd voor Pedro Pascal (Joel) en Bella Ramsey (Ellie), die beiden een geniale acteerprestatie hebben geleverd. We hebben de waanzinnig gave trailer onder dit artikel geplaatst zodat je alvast op kunt warmen voor deze hitserie. Zet de releasedatum in je agenda, want The Last of Us wil je zeker niet missen.

1.6k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.