Saved Read later
Deel dit bericht

De eerste Nederlandse Netflix Original: Ares

Heb je je nooit afgevraagt hoe het kan, dat zo een klein landje als Nederland zo rijk en machtig is geworden? Ares de eerste Nederlandse Netflix Original neemt je mee in het verhaal van Rosa en Jacob. Deze studenten zijn uitgenodigt door een geheim genootschap in Amsterdam om zo toe te treden tot de elite. Een wereld vol rijkdom en macht gaat voor ze open echter al snel komen ze tot de ontdekking dat er ook een keerzijde aan het genootschap zit.

Om bij de elite te komen moeten Rosa en Jacob een verschrikkelijk offer brengen. Bij Aris kom je namelijk niet zomaar binnen. Met de slogan: ‘Welkom bij Ares. Regeer de Wereld' en een genootschap gebouwd op een demonisch geheim uit de gouden eeuw sleept de serie je mee langs de duistere kant van de Amsterdamse elite.

Cast, Regie en Productie

De cast bestaat onder andere uit:

  • Jade Olieberg (Ik weet wie je bent, Penoza)
  • Tobias Kersloot (Klem)
  • Lisa Smit (Dokter Deen)
  • Robin Boissevain (Flikken Maastricht en Moordvrouw)
  • Frieda Barnhard (Judas)
  • Rifka Lodeizen (Judas)
Bekijk ook:
Tijd voor romantiek? De beste romantische films & series op WithLove

De regie is in handen van Giancarlo Sanchez en Michiel ten Horn. Ares is geschreven door Winchester McFly (Bankier van het Verzet, Smeris) Michael Leendertse, Thomas van der Ree, Joost Reijmers, Matthijs Bockting, Pieter van den Berg en Sarah Offringa.

Pupkin is het productiebedrijf en Pieter Kuijpers (Van God Los, Fleuten, TBS) Iris Otten en Sander Meurs hebben de serie geproduceerd.

De wereldwijde release van Ares is op 17 januari 2020. De serie zal in ieder geval bestaan uit een seizoen van acht delen.

Avatar foto
Jeroen VanderPloeg

Jeroen schrijft sinds 2017 voor zowel nationale als internationale bedrijven. Bij Trending richt hij zich op de laatste trends. De trends waar hij over schrijft richten zich: mode, games, nieuws, gadgets en natuurlijk ook al het andere wat trending is. Jeroen zit overal bovenop om jou ‘up-to-date’ te houden. Ook tijdens zijn reizen is hij altijd opzoek naar de laatste trends.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.