De eerste Nederlandse Netflix Original: Ares

0 Shares

Heb je je nooit afgevraagt hoe het kan, dat zo een klein landje als Nederland zo rijk en machtig is geworden? Ares de eerste Nederlandse Netflix Original neemt je mee in het verhaal van Rosa en Jacob. Deze studenten zijn uitgenodigt door een geheim genootschap in Amsterdam om zo toe te treden tot de elite. Een wereld vol rijkdom en macht gaat voor ze open echter al snel komen ze tot de ontdekking dat er ook een keerzijde aan het genootschap zit.

Om bij de elite te komen moeten Rosa en Jacob een verschrikkelijk offer brengen. Bij Aris kom je namelijk niet zomaar binnen. Met de slogan: ‘Welkom bij Ares. Regeer de Wereld’ en een genootschap gebouwd op een demonisch geheim uit de gouden eeuw sleept de serie je mee langs de duistere kant van de Amsterdamse elite.

Cast, Regie en Productie

De cast bestaat onder andere uit:

  • Jade Olieberg (Ik weet wie je bent, Penoza)
  • Tobias Kersloot (Klem)
  • Lisa Smit (Dokter Deen)
  • Robin Boissevain (Flikken Maastricht en Moordvrouw)
  • Frieda Barnhard (Judas)
  • Rifka Lodeizen (Judas)

De regie is in handen van Giancarlo Sanchez en Michiel ten Horn. Ares is geschreven door Winchester McFly (Bankier van het Verzet, Smeris) Michael Leendertse, Thomas van der Ree, Joost Reijmers, Matthijs Bockting, Pieter van den Berg en Sarah Offringa.

Pupkin is het productiebedrijf en Pieter Kuijpers (Van God Los, Fleuten, TBS) Iris Otten en Sander Meurs hebben de serie geproduceerd.

De wereldwijde release van Ares is op 17 januari 2020. De serie zal in ieder geval bestaan uit een seizoen van acht delen.

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

87
NEWS
POLLS
QUIZZEN
DEALS

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.