Gratis fit blijven via YouTube 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Gratis fit blijven via YouTube

Om fit te worden heb je helemaal geen spannende apparaten, dure cursussen of abonnementen nodig! Via YouTube kun je talloze video’s vinden; wat je doel ook is. Hieronder hebben we een aantal aanraders voor je op een rijtje gezet!

MadFit

MadFit is een ontzettend sterke, fitte dame die jou graag helpt om je droomfiguur te bereiken. Haar video’s zijn vooral ideaal als je in een appartement woont waardoor je niet vrolijk rond kan springen omdat je dan je onderburen stoort. Ze heeft een hele Low Impact/ No Jumping afspeellijst! Ook maakt ze korte workout- video’s op populaire nummers. Zoek even of je favo nummer erbij zit! Dat maakt sporten toch iets leuker.

Chloe Ting

Als je behoefte hebt aan wat meer structuur in je leven raad ik je zeker de programma’s van Chloe Ting aan. Op haar website kun je allerlei gratis programma’s vinden die gericht zijn op bepaalde fysieke doelen. Elke dag staan er filmpjes die je moet doen en in welke volgorde. Ideaal dus als je een extra zetje nodig hebt en een vast programma wil aanhouden.

Yoga With Adriene

Of je nu een ervaren Yogi bent of juist helemaal niet; Adriene heeft voor ieder wat wils. Je hebt allerlei verschillende video’s van verschillende lengtes en intensiteit. Yoga is niet alleen goed voor je lichaam maar ook voor je geest. En dat extra beetje ontspanning zal veel mensen goed doen op dit moment.

Sanne Vloet

Ook het Nederlandse model Sanne Vloet maakt workout video’s. Veel van haar workouts zijn samen met gecertificeerde personal trainers, betrouwbare info dus. Sanne’s workouts zijn lekker snel, effectief en divers. Ze maakt ook veel filmpjes over recepten en ‘What I eat in a day’s’. Leuk om ideetjes op te doen!

Bekijk ook:
Het beste sporthorloge; een top 5!

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.