Waarom een pizza oven in de horeca onmisbaar is 14
Saved Read later
Deel dit bericht

Waarom een pizza oven in de horeca onmisbaar is

Pizza: niet meer weg te denken en bij veel restaurants dan ook verkrijgbaar. Of er nu gekozen wordt voor een traditionele Italiaanse pizza of gewoon voor een pizzabodem die men zelf mag beleggen met diverse sauzen, groenten of vlees: de pizza zal gebakken moeten worden. Het zijn allang niet meer alleen maar de Italiaanse restaurants die pizza’s bakken. Eigenlijk is een pizza oven ondertussen een echte must have voor iedere eetgelegenheid. Een pizza oven horeca is uiteraard anders dan een gewone oven thuis. Wat maakt een pizza oven tot de juiste oven voor jouw restaurant?

Waarom een pizzaoven?

Een pizza oven biedt veel meer mogelijkheden dan alleen maar een Margarita of een Quattro Stagioni serveren. Bied je een lopend buffet aan? Dan kan een ‘zelf samenstellen’ van een pizza een zeer gewaardeerde aanvulling zijn. Ook restaurants die graag wereldgerechten aanbieden kunnen op de pizza trend inspringen en niet alleen Italiaanse pizza’s aanbieden, maar ook gaan voor de Turkse of zelfs de Amerikaanse variaties. Zelfs kinderrestaurants halen met een pizza oven een gewild object in huis. Kinderen houden veel van alle p’s (patat, poffertjes, pannenkoeken én pizza!) en hen een leuke activiteit aanbieden als het zelf maken van je pizza is natuurlijk grandioos. Ook aanbieders van partijtjes kunnen met deze activiteit prima uit de voeten!

Bekijk ook:
Onderzoek wijst uit: elk broodje knakworst kost je 35 minuten van je leven

Hoeveel pizza’s

Een horeca pizza oven neemt weinig ruimte in. De oven is speciaal bedoeld voor pizza’s, dus zal niet hoger zijn dan noodzakelijk. Verreweg de meeste ovens bieden 1 of 2 bakkamers. Natuurlijk is de beste keuze afhankelijk van de hoeveelheid aan pizza’s die verwerkt moeten worden. Er zijn grote prijsverschillen tussen de pizzaovens onderling. Kies dan ook voor die kwaliteit die voor jouw werkzaamheden relevant is. Online pizza ovens kopen betekent goed kunnen vergelijken wat de ovens onderling doet verschillen. Alle specificaties staan immers duidelijk vermeld.

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.