Elon Musk neemt met deze meme Bernie Sanders in de mali 14
dennizn© / 123rf.com
Saved Read later
Deel dit bericht

Elon Musk neemt met deze meme Bernie Sanders in de mali

In Amerika is de strijd voor de presidentskandidaat onder de Democraten volop aan de gang. De vraag is nu wie het in november op moet nemen tegen huidig president Donald Trump. Na Super Tuesday is de spanning toegenomen en draait het allemaal om oud vice-president Joe Biden en senator Bernie Sanders. Maar van die laatste persoon is niet iedereen in Amerika gediend en zeker Tesla topman Elon Musk niet.

De slechterik

Los van het feit dat Elon Musk een succesvolle ondernemer is, is hij ook actief op Twitter en dol op meme’s. Maar Elon Musk is minder dol op Bernie Sanders. De Tesla miljardair – die eigenlijk een fan is van de kandidaat Andrew Yang, die al uit de race is gestapt – liet dat blijken en tweette een bizarre meme waarmee hij de politicus vergelijkt met een slechterik uit Sonic the Hedgehog.

Verdeeld

Amerikaanse top ondernemers en grootverdieners zijn erg verdeeld over de link-socialistische visie van Bernie Sanders. Zo wilt de politicus topbedrijven hogere belastingen laten betalen, een vermogensbelasting invoeren, minder miljardairs in het land hebben en de optie tot meer aandelen voor medewerkers van topbedrijven. Echt uit heel verassende hoek komt de tweet van Elon Musk dus niet.

Bekijk ook:
Zo creëer je thuis de ultieme luisterervaring

Vergelijkingen

Een leuk detail is wel dat Claire Boucher (oftewel artiest Grimes), de huidige vriendin van Elon Musk, in een recent interview met Rolling Stones heeft verteld dat ze overeenkomsten ziet tussen haar vriend en Bernie Sanders. Volgens haar zijn de heren allebei visionair op het gebied van klimaat en willen ze bijdragen aan een betere wereld. Wie weet brengt Claire haar vriend ooit nog eens op andere gedachten en trekt Elon Musk zijn meme dan weer terug.

Thymo

Mijn naam is Thymo, schrijver, vormgever en online marketeer die sinds februari 2020 actief is op Trending.nl. Ik ben dol op het volgen van de laatste trends op gebied van gezondheid, technologie en lifestyle. Dat is ook de reden dat ik schrijf voor Trending.nl.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.