Letterlijk een blind date: Dineren in het donker kan hier! 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Letterlijk een blind date: Dineren in het donker kan hier!

Op zoek naar een origineel uitje? Of een échte blind date? Ga een unieke belevenis tegemoet door compleet in het donker je zintuigen te laten prikkelen! Dit kan bij ‘Ctaste’, een restaurant in Amsterdam. Naast een onvergetelijk diner kun je er ook een high wine, high beer, high tea, brunch of proeverij doen, zonder dat je ziet wat je eet of drinkt.

Eten in het donker

Bij Ctaste zal communiceren, proeven, horen, ruiken en voelen een totaal andere belevenis geven. Je kunt het gerecht niet van te voren zien, waardoor je je laat verrassen door de smaak. Een unieke smaakbeleving staat centraal, je kunt niet beïnvloedt worden door wat je ziet. Ineens val je voor de smaak van producten waarvan je dat van te voren nooit had gedacht. En wees niet bang: het is absoluut niet in gedwongen kader. Als jij het toch niet aandurft, dan heb je daarin alle vrijheid.

Bekijk ook:
Groene thee: 5 goede redenen om er je dag mee te beginnen

Natuurlijk kun je ook jouw allergieën of dieetwensen aangeven zodat daar rekening mee gehouden wordt, en als je simpelweg iets niet lust, dan kun je dit bij het maken van een reservering al aangeven. Op deze manier kun jij met zo veel mogelijk plezier aan tafel schuiven. De kok stelt voor iedere tafel een gerecht samen waarin geur, smaak en textuur zo goed mogelijk samen komen. Achteraf krijg je natuurlijk wel te horen wat je hebt gegeten, dus laat jezelf verbazen!

Blind personeel

Om deze beleving éxtra speciaal te maken, wordt het diner geserveerd door echte ervaringsdeskundigen. Het personeel dat de gerechten serveert is namelijk blind. Zij zijn natuurlijk experts op het gebied van ruiken en proeven, en weten dit goed over te brengen. Met een gemiddeld cijfer van een 9 op service mag dat wel gezegd worden.

Arrangementen voor groepen

Op zoek naar een groepsuitje, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, borrel? Dat kan hier ook! Er wordt van alles georganiseerd. Er worden zelfs activiteiten georganiseerd voor teambuilding, waarbij een workshop ‘blind vertrouwen’ wordt georganiseerd. Ook nog leerzaam dus! Op de site schrijven ze dat er voor ieder budget iets te vinden is. Al 5x op een rij heeft Ctaste de Certificate of Excellence ontvangen van Tripadvisor.

Bekijk ook:
De week zonder vlees: Ga jij de uitdaging aan?

Durf jij deze uitdaging aan te gaan? Je kunt via de website online reserveren.

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Ilse

Ik ben Ilse Feringa, wonend in Drachten. Ik studeer momenteel af aan sociaal pedagogische hulpverlening. Ik ben geïnteresseerd in wat er allemaal om me heen gebeurd, trends, ontwikkelingen, de mens. Graag deel ik deze interesse met jullie door te schrijven. Hiernaast hou ik mij in mijn vrije tijd bezig met kunstschaatsen, fitness, mijn bijbaantjes en vooral heel erg veel gezelligheid. Hierover gaan jullie nog veel terugzien in mijn artikelen!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.8k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.