Gourmetlucht verwijderen? Met deze 3 tips stinkt je huis niet meer 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Gourmetlucht verwijderen? Met deze 3 tips stinkt je huis niet meer

Zijn jij en je gezinsleden dol op gourmetten? Met de feestdagen op de planning, is het officieel tijd om het gourmetstel uit de kast te pakken. Het is immers een periode van lekker eten en samenzijn. Maar ook buiten de feestdagen om is het een gezellige aangelegenheid. Dit geldt voor ieder seizoen. Tóch is er een nadeel: de lucht. Wil je weten hoe je een gourmetlucht kunt verwijderen en voorkomen?

Misschien komen deze 3 tips wel van pas. Deze punten geven duidelijk weer hoe je een gourmetlucht uit huis kunt krijgen. 

Tip 1: Stel de afwas niet langer uit

Natafelen is onwijs gezellig wanneer je met een gezelschap gaat gourmetten. De tijd vliegt voorbij en voor je het weet zit je tot laat in de avond aan tafel. Voor de geur is het echter niet bevorderlijk en dit wordt vaak onderschat. Want zelfs als je het gourmetstel hebt uitgeschakeld produceren gebruikte borden, schalen en bestek een etenslucht voort. Als je een gourmetlucht wil verwijderen, dan is het zaak om de afwas niet uit te stellen en direct aan de slag te gaan. Zo versla je de eerste boosdoener.

Bekijk ook:
Dit zijn de 3 must have cocktailrecepten voor deze zomer!

Tip 2: Gourmetlucht verwijderen met afwasmiddel

Iedereen heeft wel afwasmiddel in huis. Zelfs als je over een vaatwasser beschikt, is de handwas soms onvermijdelijk. Afwasmiddel is een snel en relatief goedkoop middel om een gourmetlucht uit huis te krijgen. Je hoeft de wasbak alleen te vullen met een laagje warm water en voegt hier vervolgens een scheut afwasmiddel aan toe. Als je dit ‘sopje’ lang genoeg laat staan, ruikt de hele ruimte weer lekker fris.

Tip 3: Gebruik azijn

Als je een gourmetlucht uit huis wil krijgen, dan is het belangrijk om de geur af te breken. De lucht is immers overheersend en niet makkelijk te verslaan. Azijn heeft niet alleen een scherpe geur, dit breekt vieze luchtjes eveneens af. En dat is precies wat je nodig hebt als het gaat om een gourmetlucht verwijderen. Je kunt normale of schoonmaakazijn gebruiken.

Vervolgens vul je kleine schaaltjes met het vloeistof en verspreid je deze door de ruimte. Een effectieve en opnieuw een goedkope oplossing.

Bekijk ook:
Goedkoper boodschappen doen: deze 5 sites helpen besparen

1.9k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.