De voordelen van online boodschappen doen 12
Saved Read later
Deel dit bericht

De voordelen van online boodschappen doen

Wist je dat wekelijks meer dan 1 miljoen mensen in Nederland online boodschappen doen? Steeds meer mensen doen tegenwoordig een deel van hun boodschappen online en daarmee is dit echt een trend van dit moment. Waarom is online boodschappen doen dan zo populair? In dit artikel leggen we de vele voordelen van online boodschappen doen voor je uit. Heb jij al eens op deze manier boodschappen gedaan? 

1. Online boodschappen doen is gemakkelijk

Een van de grootste voordelen van online boodschappen doen is dat het vrij gemakkelijk gaat. Thuis kan je met een computer, tablet, telefoon of iets dergelijks alles bestellen wat je nodig hebt en vervolgens wordt het bij je thuis afgeleverd. Zo hoef je zelf niet naar de supermarkt te gaan en kan je in één keer grote hoeveelheden bestellen zonder dat je je zorgen hoef te maken over het sjouwwerk, want dat wordt voor jou gedaan!

Online boodschappen

2. Online boodschappen bespaart tijd en energie

Door online je boodschappen te doen bespaar je een heleboel tijd en energie. Naar de supermarkt heen en terug rijden, rondlopen en zoeken naar de juiste spullen, het wachten in de rij en het afrekenen van de spullen, dit hoef je allemaal niet te doen als je online gaat voor de boodschappen.

Bekijk ook:
De week zonder vlees: Ga jij de uitdaging aan?

Voordelen online boodschappen

3. Online kan je (bijna) alles vinden

Een ander voordeel van online boodschappen doen is dat je hier bijna alles wel kan vinden. Tegenwoordig staan alle voedingsproducten ook online in de schappen, en kan je dus alles aanschaffen wat je hartje begeert. Organiseer je bijvoorbeeld een gezellige barbecue dan kan je nu terecht bij de internet slager, waar je alle denkbare hamburgers, worsten, speklapjes, picanha en andere vleeswaren kan vinden voor een geslaagde avond.

Boodschappen online

4. 24/7 online boodschappen doen

Bij een “normale” supermarkt moet je altijd rekening houden met de openingstijden, maar als je online gaat winkelen dan hoeft dat natuurlijk niet. Ben je een echte nachtuil, dan kan je gewoon na middernacht nog lekker aan de slag. Of doe je dit klusje liever voordat je naar werk gaat, dan kan je ook in de vroege ochtend al je boodschappen regelen. Dat is toch best handig!

Online shoppen

5. Thuisbezorgd op het gewenste moment

Tegenwoordig worden de meeste boodschappen thuisbezorgd en dat is al super handig. Het is daarbij vaak tevens mogelijk om aan te geven wanneer de bezorger ongeveer langs moet komen. Zo hoef je jouw planning ook hier niet meer voor aan te passen.

Bekijk ook:
Dit is de reden waarom kipnuggets bij McDonalds 4 verschillende vormen hebben

Boodschappen doen

6. Geen impulsaankopen

Wist je dat supermarkten allerlei psychologische trucjes gebruiken om ervoor te zorgen dat jij zoveel mogelijk (impuls) aankopen doet in de supermarkt? Of jij hier vatbaar voor bent is natuurlijk de vraag, maar één ding is wel zeker; online zal je dit veel minder snel overkomen. Zo koop je alleen maar de boodschappen die je écht nodig hebt, en dat kan zo maar eens schelen op je maandelijkse rekening.

Impulsaankopen

7. Makkelijk prijzen en aanbiedingen vergelijken

Online kan je ook makkelijker de prijzen en aanbiedingen van verschillende supermarkten vergelijken. Zo kan je steeds de beste online deals voor je goedkope boodschappen krijgen en ook dat is weer voordelig voor de portemonnee!

Prijzen vergelijken

Doe jij wel eens je boodschappen online?

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.7k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.