waterpretpark
Bron: Ali Express
Saved Read later
Deel dit bericht

Waterpretpark kopen voor 350 euro? Kan gewoon!

Deze knallende deal komt van onze favoriete verkoper, namelijk Ali Express. Waarschijnlijk heb je hier al eerder kledingstukken, accessoires of andere dingen gekocht, maar heb je nog nooit gedacht aan een heel pretpark kopen. Voor de kleine prijs van 350 euro kan dit waterpretpark van jou zijn!

Waterpretpark kopen

De glijbanen zijn bestemd voor een ingegraven zwembad, deze zit er dus niet bij. Maar ja, wat is een weekendje graven nu als je er een mooi pretpark voor terug krijgt? Roep je beste maten erbij, pak een kratje bier voor het gemak, en gaan met die banaan! Je krijgt 12 maanden garantie op het waterpretpark, en de levensduur zou meer dan 12 jaar moeten zijn. Natuurlijk is het een enorm groot pakket, en dat hebben ze normaal gesproken dus niet op voorraad. Het duurt dan ook zo'n vier weken om te produceren.

Om je over de streep te trekken krijg je er ook nog eens 3% korting bij. Dat bespaart je toch weer 10 euro, precies genoeg voor dat kratje bier!

Bekijk ook:
Dit zijn de 10 leukste bordspellen aller tijden

Addertje onder het gras

De regel is: als iets te mooi klinkt om waar te zijn, dan is het dat waarschijnlijk ook. Die regel klopt ook in dit geval. De glijbanen zelf kosten maar 350 euro, maar de bezorgkosten zijn een kleine 52.000 euro. Bestel hem dus niet zonder goed na te denken of je het echt wilt hebben.

Is het, na het horen van de verzendkosten, toch niet meer zo aantrekkelijk? Dan kun je altijd nog proberen om zelf een zwembad te bouwen in jouw achtertuin! Bekijk de video hieronder om te zien hoe dit moet.

Leukste pretparken Nederland

In Nederland zijn er ook veel leuke pretparken waarbij je het misschien niet altijd even droog kunt houden. Zo is er in Duinrell de Splash waarbij je boven de brug kunt staan zodra de splash naar beneden komt zetten. Je krijgt hierdoor een minitsunami over je heen wat natuurlijk voor de kinderen en stoere papa's super cool is. Bekijk hier de leukste pretparken van Nederland om te bezoeken deze zomer.

Bekijk ook:
Video: Zo ziet de planeet Jupiter eruit

Bekijk ook:

Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2.6k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.