waterpretpark

Waterpretpark kopen voor 350 euro? Kan gewoon!

0 Shares

Deze knallende deal komt van onze favoriete verkoper, namelijk Ali Express. Waarschijnlijk heb je hier al eerder kledingstukken, accessoires of andere dingen gekocht, maar heb je nog nooit gedacht aan een heel pretpark kopen. Voor de kleine prijs van 350 euro kan dit waterpretpark van jou zijn!

Waterpretpark kopen

De glijbanen zijn bestemd voor een ingegraven zwembad, deze zit er dus niet bij. Maar ja, wat is een weekendje graven nu als je er een mooi pretpark voor terug krijgt? Roep je beste maten erbij, pak een kratje bier voor het gemak, en gaan met die banaan! Je krijgt 12 maanden garantie op het waterpretpark, en de levensduur zou meer dan 12 jaar moeten zijn. Natuurlijk is het een enorm groot pakket, en dat hebben ze normaal gesproken dus niet op voorraad. Het duurt dan ook zo’n vier weken om te produceren.

Om je over de streep te trekken krijg je er ook nog eens 3% korting bij. Dat bespaart je toch weer 10 euro, precies genoeg voor dat kratje bier!

Addertje onder het gras

De regel is: als iets te mooi klinkt om waar te zijn, dan is het dat waarschijnlijk ook. Die regel klopt ook in dit geval. De glijbanen zelf kosten maar 350 euro, maar de bezorgkosten zijn een kleine 52.000 euro. Bestel hem dus niet zonder goed na te denken of je het echt wilt hebben.

Is het, na het horen van de verzendkosten, toch niet meer zo aantrekkelijk? Dan kun je altijd nog proberen om zelf een zwembad te bouwen in jouw achtertuin! Bekijk de video hieronder om te zien hoe dit moet.

Leukste pretparken Nederland

In Nederland zijn er ook veel leuke pretparken waarbij je het misschien niet altijd even droog kunt houden. Zo is er in Duinrell de Splash waarbij je boven de brug kunt staan zodra de splash naar beneden komt zetten. Je krijgt hierdoor een minitsunami over je heen wat natuurlijk voor de kinderen en stoere papa’s super cool is. Bekijk hier de leukste pretparken van Nederland om te bezoeken deze zomer.

Bekijk ook:

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

657
NIEUWS
POLLS
QUIZZEN
SHOPPING

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.