in ,

Waterpretpark kopen voor 350 euro? Kan gewoon!

Je moet hem wel zelf in elkaar zetten

waterpretpark
Bron: Ali Express

Deze knallende deal komt van onze favoriete verkoper, namelijk Ali Express. Waarschijnlijk heb je hier al eerder kledingstukken, accessoires of andere dingen gekocht, maar heb je nog nooit gedacht aan een heel pretpark kopen. Voor de kleine prijs van 350 euro kan dit waterpretpark van jou zijn!

Waterpretpark kopen

De glijbanen zijn bestemd voor een ingegraven zwembad, deze zit er dus niet bij. Maar ja, wat is een weekendje graven nu als je er een mooi pretpark voor terug krijgt? Roep je beste maten erbij, pak een kratje bier voor het gemak, en gaan met die banaan! Je krijgt 12 maanden garantie op het waterpretpark, en de levensduur zou meer dan 12 jaar moeten zijn. Natuurlijk is het een enorm groot pakket, en dat hebben ze normaal gesproken dus niet op voorraad. Het duurt dan ook zo’n vier weken om te produceren.

Om je over de streep te trekken krijg je er ook nog eens 3% korting bij. Dat bespaart je toch weer 10 euro, precies genoeg voor dat kratje bier!

Bekijk ook:
Mysterie rond meer vol met skeletten in Himalaya gebergte

Addertje onder het gras

De regel is: als iets te mooi klinkt om waar te zijn, dan is het dat waarschijnlijk ook. Die regel klopt ook in dit geval. De glijbanen zelf kosten maar 350 euro, maar de bezorgkosten zijn een kleine 52.000 euro. Bestel hem dus niet zonder goed na te denken of je het echt wilt hebben.

Is het, na het horen van de verzendkosten, toch niet meer zo aantrekkelijk? Dan kun je altijd nog proberen om zelf een zwembad te bouwen in jouw achtertuin! Bekijk de video hieronder om te zien hoe dit moet.

Leukste pretparken Nederland

In Nederland zijn er ook veel leuke pretparken waarbij je het misschien niet altijd even droog kunt houden. Zo is er in Duinrell de Splash waarbij je boven de brug kunt staan zodra de splash naar beneden komt zetten. Je krijgt hierdoor een minitsunami over je heen wat natuurlijk voor de kinderen en stoere papa’s super cool is. Bekijk hier de leukste pretparken van Nederland om te bezoeken deze zomer.

Bekijk ook:

Bekijk ook:
Is een oorlog nog te voorkomen?

Foutje gezien? Laat het ons weten! Selecteer de tekst en druk Ctrl+Enter.

Geschreven door Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 22 en oorspronkelijk kom ik uit Zeeland maar ik woon sinds 2018 in Ridderkerk, verhuisd voor de liefde. Bij die verhuizing kwam ook gelijk de titel stiefmoeder, gratis en voor niets! Alhoewel ik liever bonus moeder gebruik, het woord stiefmoeder heeft zo'n negatieve reputatie dankzij Disney. Ik ben graag op de hoogte van wat er allemaal om ons heen gebeurt en schrijf hier dan ook graag over als ik er tijd voor kan vinden. Met drie kinderen in huis is tijd voor jezelf niet altijd even makkelijk te vinden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Heftige beelden: Tankstation Leus voor de 7e keer dit jaar overvallen

Seizoen 2 van Star Wars