(t)Huisavondjes 13
Saved Read later
Deel dit bericht

(t)Huisavondjes

Het leven begint er ietwat rooskleuriger er uit te zien; de dagen worden langer, de temperaturen aangenamer en om niet te vergeten, de corona-regels verdwijnen zo langzamerhand als sneeuw voor de zon. Naast de wekelijkse vrijdagmiddagborrels die weer mogen plaatsvinden, de festivals die langzamerhand weer opgebouwd kunnen worden en de kroeg die weer op z’n kop gezet mag worden, betekent het ook dat de fijne avonden thuis met vriendinnen waarschijnlijk steeds minder zullen voorkomen. En eigenlijk is dat best wel een beetje jammer, want je kletst toch nergens zo lekker als aan de keukentafel met een goed glas wijn? Gelukkig hebben wij een aantal workshops bedacht die zó leuk zijn, dat ze alsnog geen avondje kroeg verslaan! Dus pak die agenda’s erbij en plannen maar!

Wijnproeverij

Heb je er wel eens bij stilgestaan dat er veel bedrijven zijn die thuis een wijnproeverij organiseren? Met een echte vinoloog of sommelier? Hoe gezellig is het om met jouw beste vriendinnen een avondje lekkere wijnen te proeven, en deze met elkaar te analyseren? En na zo’n avond kan je direct één ingrediënt van de boodschappenlijst voor de volgende keer afstrepen: de wijn!

Bekijk ook:
Waarom kijken we zo graag naar horror?

Seksspeeltjes

Ja, je hoort ons goed: een workshop gericht op seksspeeltjes. Er zijn verschillende bedrijven gespecialiseerd in het organiseren van een informatief avondje gericht op seksspeeltjes. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen om een bedrijf te laten komen die verschillende soorten meeneemt en over deze soorten seksspeeltjes uitleg komt geven. Denk hier bijvoorbeeld aan een buttplug, dildo of vibrator.

Workshop sushi maken

Een rolletje sushi op z’n tijd is natuurlijk nooit verkeerd, maar hoe leuk zou het zijn als je de kunst van het maken van deze prachtige rolletjes leert beheersen? Dat je in een handomdraai (letterlijk) een rijst-rol met de mooiste vissen en lekkerste groenten kan serveren? Er zijn verschillende bedrijven die graag thuis een sushi workshop organiseren!

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.