Jeffrey Dahmer
Saved Read later
Deel dit bericht

Nu te koop: De bril van Jeffrey Dahmer

Jeffrey Dahmer is hot! Sinds het verschijnen van de serie over de seriemoordenaar/kannibaal kent iedereen zijn naam, en dat levert geld op als het aan Taylor James ligt, de eigenaar van website Cult Collectibles. Op deze website is het mogelijk om persoonlijke spullen van Dahmer te kopen. Laten we even een kijkje nemen in de bizarre etalage van deze webshop.

The Milwaukee cannibal

Eerst wat info voor degenen die de afgelopen maanden in een grot zonder WIFI hebben geslapen; Jeffrey Dahmer heeft van 1978 tot 1991 zeventien mannen op een weerzinwekkende wijze vermoord. Hij had seks met allen van hen, van sommige slachtoffers probeerde zombies te maken, en van anderen at hij gedeeltes op met peper en zout. Enfin, nu komt het spannende gedeelte; zijn persoonlijke bezittingen zijn te koop.

Op de website van Cult Collectibles zijn allerlei persoonlijke bezittingen van de seriemoordenaar verkocht. Dahmer heeft er zelf niets meer aan, want hij werd in 1994 doodgeslagen in de gevangenis. Het feit dat de hitserie over Jeffrey Dahmer een megahit is geworden wil ook zeggen dat de kassa van Cult Collectibles flink aan het rinkelen is. Website TMZ sprak met de eigenaar van de site.

Bril van Jeffrey Dahmer te koop voor 150.000 dollar

In het interview vertelt eigenaar Taylor James dat hij de spullen via een voormalig huishoudster van Lionel Dahmer (de vader van) in bezit heeft gekregen. Het gaat niet alleen om zijn bril, maar ook om een schoolproject, brieven, een floppydisk, een handgeschreven envelop, en zelfs een gedeelte van zijn as. Als het aan Taylor ligt tellen mensen de hoofdprijs neer voor de bril; maar liefst 150.000 dollar.

Bekijk ook:
Dit is de reden waarom jij er bij de zelfscankassa altijd wordt uitgepikt

Als je interesse hebt in de persoonlijke spullen van Jeffrey Dahmer dan kun je een kijkje nemen op de website van Cult Collectibles.

De bril zelf staat niet in de etalage, daarvoor zul je zelf via de website met James in contact moeten komen, mocht je interesse hebben. De andere persoonlijke spullen van de seriemoordenaar kun je simpelweg in het winkelmandje op de website plaatsen en afrekenen. Leuk voor Halloween. Mocht je overigens nieuwsgierig zijn geworden naar de serie op Netflix dan hebben we hieronder de trailer geplaatst.

https://www.youtube.com/watch?v=lqyTMZ1CMDk

Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.8k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.