Nieuwste filmtips deze week voor Netflix, Videoland en Disney+ 13
Poll bekijken
Saved Read later
Deel dit bericht

Nieuwste filmtips deze week voor Netflix, Videoland en Disney+

Zin in een avondje filmplezier? Bekijk hieronder onze nieuwste filmtips van de week voor Netflix, Videoland en Disney+.

The Pope's Exorcist (Netflix)

Bij Netflix hebben we aandacht voor een film die inmiddels de lijstjes steeds meer begint te veroveren. Liefhebbers van horror komen bij deze film terecht in de unieke wereld van het Vaticaan:

Netflix brengt horrorliefhebbers een nieuw kijkje in de wereld van exorcisme met ‘The Pope's Exorcist‘. De film is geïnspireerd door het leven van Gabriele Amorth, de vooraanstaande exorcist van het Vaticaan. Amorth, gespeeld door Russell Crowe, wordt gevolgd terwijl hij een kindbezit onderzoekt en stuit op een samenzwering diep binnen de muren van het Vaticaan​.

Russell Crowe als de Vaticaanse exorcist

Crowe's vertolking van Amorth is opmerkelijk. Hij zet een personage neer met een Italiaans accent, dat een unieke draai geeft aan de film. Dit horroravontuur mixt serieuze thema's met luchtigere momenten, wat leidt tot een bijzondere filmervaring die door sommigen misschien als eigenaardig wordt beschouwd​.

Conclusie: Een Must-Watch?

‘The Pope's Exorcist' zal zeker de aandacht trekken van diegenen die geïntrigeerd zijn door de eeuwenoude strijd tussen het heilige en het profane. Of het nu de unieke vertolking van Crowe is, de mix van humor en horror, of de intrigerende Vaticaanse samenzwering, deze film nodigt zeker uit tot kijken!

Een Grote Familie (Videoland)

Videoland heeft ook weer een aantal leuke nieuwe trending films en series klaarstaan om te bekijken. Een hiervan is de nieuwste serie waarin onder andere Chantal Janzen schittert: Een Grote Familie.

Deze serie, waarin humor en emotie hand in hand gaan, neemt ons mee in de levens van een samengesteld gezin en biedt een kijkje in de uitdagingen die daarbij komen kijken.

Inspiratie uit het leven van Chantal Janzen

De serie is het geesteskind van niemand minder dan Chantal Janzen, die niet alleen als de bedenker maar ook als actrice haar stempel op het project drukt. Haar persoonlijke ervaringen lijken de voedingsbodem te hebben gevormd voor de authentieke verhaallijnen en personages.

Samengestelde Gezinnen op de Voorgrond

De plot concentreert zich op Julia en Taco, gespeeld door Chantal Janzen en Lykele Muus, die besluiten samen een nieuw leven te beginnen, elk met hun eigen kroost. De serie belicht op een leuke en grappig manier de realiteit van samengestelde gezinnen in Nederland.

Haunted Mansion (Disney+)

Disney+ heeft ook deze week weer een aantal nieuwe trending films die klaarstaan om te worden ontdekt. Wij namen zelf een kijkje en hebben vandaag extra aandacht voor het spannende Haunted Mansion:

Ben je op zoek naar een film die zowel spanning als humor biedt voor het hele gezin? Dan is “Haunted Mansion” een perfecte keuze! Deze frisse adaptatie van de bekende Disneyland-attractie serveert een mix van griezelige en grappig momenten die kijkers van alle leeftijden zullen waarderen.

Een verhaal met hart en humor

De film draait om een moedige vrouw, vertolkt door Rosario Dawson, en haar zoon, gespeeld door de talentvolle Chase Dillon, die hun leven een nieuwe wending willen geven door een schattig Bed & Breakfast te beginnen. Maar er is één probleempje: hun nieuwe huis is berucht om zijn bovennatuurlijke bewoners. Het duo schakelt een bonte verzameling van experts in om deze paranormale indringers het huis uit te krijgen.

Sterrencast met een komedische touch

LaKeith Stanfield schittert als de sceptische wetenschapper Ben Matthias, die samen met moeder en zoon het avontuur aangaat. Met een cast die ook Tiffany Haddish, Owen Wilson en Danny DeVito omvat, biedt “Haunted Mansion” een onweerstaanbare combinatie van talent die de film naar een hoger niveau tilt.

Niet zomaar een horrorfilm

Regisseur Justin Simien, bekend van “Bad Hair”, en scenarioschrijfster Katie Dippold, met “Ghostbusters” (2016) in haar portfolio, hebben een verhaal gecreëerd dat dieper graaft dan je standaard horror-komedie. Thema's zoals rouw en depressie worden op een toegankelijke manier verwerkt, waardoor de film niet alleen vermakelijk is, maar ook stof tot nadenken geeft.

Waarom kijken?

“Haunted Mansion” is een ideale film voor diegenen die willen genieten van een horrorfilm zonder al te veel slapeloze nachten achteraf. Met een speelduur van twee uur – waarvan sommigen zeggen dat het iets korter had gekund – is het een film die je makkelijk meerdere keren kunt kijken, vooral rond Halloween.

Poll Welke streamingdienst kies jij voor jouw filmavond? 🍿✨

Netflix - altijd klaar voor hun nieuwste hits57.1%
Videoland - Nederlandse toppers staan voorop35.7%
Disney+ - tijd voor wat magie van Disney!7.1%
📊 Bekijk resultaten
Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

611

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.