Populairste Nederlandse Tiktokkers van dit moment
Saved Read later
Deel dit bericht

Dit zijn de populairste Nederlandse TikTokkers van dit moment

Ben je regelmatig op TikTok te vinden? Wie niet tegenwoordig! Met meer dan 3 miljoen Nederlandse gebruikers, behoort het platform tot de absolute top. Scrollen op TikTok is ontzettend vermakelijk en voor het je het weet zit je uren naar je scherm te staren. Naast typische kattenfilmpjes en cliché bloopers – waar je stiekem om moet lachen – zijn er inmiddels veel TikTokkers te vinden die miljoenen volgers hebben bereikt. De populairste Nederlandse TikTokkers hebben ook de top bereikt. 

Wil je weten wie de populairste Nederlandse TikTokkers zijn van dit moment? In dit artikel geven we een kleine impressie hiervan. Lees je mee? 

Sherell Martini

Als je een fanatieke Youtuber bent en je brengt veel tijd door op het platform, dan heb je Sherell Martini misschien weleens voorbij zien komen. Deze Haagse dame begon aanvankelijk als YouTube-ster en plaatste rond 2017 regelmatig vlogs en pranks op haar kanaal. Enkele jaren geleden heeft ze de overstap naar TikTok gemaakt en inmiddels bezit haar account @sherrellmartini meer dan 4 miljoen volgers. Sherell maakt vooral video’s voor kinderen omdat ze werkzaam was binnen het basisonderwijs.

In 2021 bracht Sherell zelfs haar eigen boek uit waarin puzzels, raadsels en weetjes over zichzelf te vinden zijn. Haar best bekeken video is 100 miljoen keer bekeken op TikTok.

NikkieTutorials

Naast visagiste en influencer, behoort Nikkie de Jager absoluut tot de populairste Nederlandse TikTokkers. Ook Nikkie begon met YouTube en startte in 2008 haar YouTube-kanaal op. Inmiddels zijn make-up tutorials niet meer vernieuwend, maar in 2008 stond YouTube nog in de kinderschoenen en kreeg ze internationale bekendheid hiermee. Nu maakt ze haar video’s in het Engels en is ze ook in Amerika een bekende ster geworden. In 2021 presenteerde ze zelfs het Eurovisie Songfestival, in Nederland.

De Jager heeft op YouTube inmiddels 14 miljoen abonnees, maar ook op TikTok doet ze het absoluut niet slecht. Haar TikTok-account @nikkietutorials heeft meer dan 6 miljoen volgers veroverd.

Scott Hentzepeter

Het beste bewaren we natuurlijk voor het laatst. Want als we het hebben over dé populairste Nederlandse TikTokker van dit moment, dan steekt Scott Hentzepeter hier met kop en schouders bovenuit. Onder de naam @scottsreality bezit de Nederlander maar liefst 38 miljoen volgers en deze zijn vooral afkomstig uit het buitenland. In 2019 begon Scott op TikTok en creëerde al vrij snel succes met zijn video’s. Eind 2020 verhuisde hij met zijn broer en goede vriend naar Bali – uiteraard om toffe content te schieten.

Bekijk ook:
Dit is Alex Soze: van shockvlogger tot BN'er

2.6k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.