Poppenbedjes voor je kat 14
Saved Read later
Deel dit bericht

Poppenbedjes voor je kat

Je kat heeft het maar zwaar gehad. Al die weken zijn of haar baasje om zich heen om vervolgens compleet vertroeteld te worden. Even miauwen en het ontbijt staat klaar. Nu je misschien langzaamaan het normale leven weer gaat oppakken, moet niet alleen jij wennen maar ook je kat. Een cadeautje mag dus wel! Wat dacht je van een poppenbed? Hotel poes is geopend! 

IKEA Poppenbedje

Overal op internet komen foto's voorbij van gelukkige katten in hun Zweedse prachtbedje. Je kunt natuurlijk ook zelf wat in elkaar toveren, maar dit poppenbedje overtreft natuurlijk alles. Hier kun je het bedje vinden op Ikea.nl. Het bedje is in eerst instantie gemaakt voor kinderen zodat ze met hun poppen kunnen spelen, maar al snel kreeg dit bedje een andere betekenis.

Customizen

Het bedje heeft misschien wel een beetje een saaie kleur en daarom reden genoeg om het bedje te gaan customizen. Er wordt een bedset bijgeleverd, maar ook dit kun je aanpassen. Loop (binnenkort) weer op de zaterdagmarkt en koop wat gave stoffen die leuk bij je interieur passen. Middagje naaien en je hebt een bed die én past bij je interieur én waar je kat heel gelukkig van wordt. Want ik wil niet veel zeggen… maar zie je deze gelukkige katten hieronder?

Bekijk ook:
Leukste pretparken van Nederland

Poppenbedjes voor je kat 17

Bron: 82mikimiki via Instagram

Poppenbedjes voor je kat 18

Bron: Rorygingercat via Instagram

Bekijk ook:

1.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.