Nieuwe films in 2023
Saved Read later
Deel dit bericht

Nieuwe films in 2023: Deze kun je verwachten!

Een nieuw jaar zit altijd vol onverwachte momenten en verrassingen. De nieuwe bioscoopfilms in 2023 zijn gelukkig geen complete verrassing meer. Hier en daar wordt steeds meer data bekend gemaakt en kunnen we ons alvast opmaken voor een steengoed filmjaar. Welke nieuwe films je kunt verwachten in 2023? We hebben enkele voor je beschreven in dit artikel. En dat niet alleen: hier vind je eveneens de trailers. Pak je agenda er maar vast bij!

Mission: Impossible – Dead Reckoning Part 1

Het onwijs grote succes van Top Gun: Maverick kan je bijna niet ontgaan zijn. Na 36 jaar kroop Tom Cruise opnieuw in de rol van gevechtspiloot Pete Mitchell (Maverick) en trok in slechts enkele maanden tijd miljoenen bezoekers naar de bioscoop. Ook in 2023 is Cruise opnieuw te zien op het grote doek. Het langverwachte 7e deel van Mission: Impossible verschijnt in juli 2023 onder de titel Mission: Impossible – Dead Reckoning Part 1. In de film wordt niet alleen de rol van Ethan Hunt vertolkt door Cruise, hij heeft opnieuw meegewerkt aan de productie van de film.

Bekijk ook:
Live band of DJ? Wat past het beste bij jouw trouwfeest?

Oorspronkelijk zou het 7e deel van Mission: Impossible in 2020 verschijnen, maar door de wereldwijde coronapandemie werd de release datum verschillende keren opgeschoven. Nu lijkt het aankomende zomer tóch te gaan gebeuren. En er is meer goed nieuws: ook het 8e deel is al onderweg! De films van Mission: Impossible staan los op zichzelf, maar voor dit verhaal is het verstandig om in ieder geval de laatste 2 delen te bingen. Welke stunts kunnen we straks verwachten denk je?

Klem

Ben je gek op Nederlandstalige series? Dan is deze film misschien iets voor jou. Op 2 februari verschijnt de film Klem in de Nederlandse bioscopen. Komt dit je bekend voor? Dan heb je helemaal gelijk! In 2017 verscheen Klem namelijk als thrillerserie op televisie en trok toentertijd meer dan 1 miljoen kijkers. Er  verschenen vervolgens 3 seizoenen en een bioscoopfilm lijkt de kers op de taart te zijn.

In de serie worden de dochtertjes van ambtenaar Hugo Warmond (Barry Atsma) en topcrimineel Marius Milner (Jacob Derwig) goede vriendinnetjes op de basisschool en komen ook de ouders met elkaar in contact. Al snel wordt Hugo verder in het criminele circuit meegetrokken en lijkt van het een het ander te komen. Het lijkt erop dat de film begint waar het laatste seizoen is gestopt, maar dat is voor nu nog een verassing.

Bekijk ook:
Waarom kijken we zo graag naar horror?
1.9k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.