Maak ook gebruik van de keukenshowroom aan huis 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Maak ook gebruik van de keukenshowroom aan huis

Een keukenshowroom aan huis? Het klinkt aantrekkelijk, maar wat moet je je daar eigenlijk bij voorstellen. Als je van plan bent een nieuwe keuken aan te schaffen, kan het veel tijd kosten om alle showrooms af te lopen en een keuken uit te kiezen. Zeker als je een nieuw huis hebt gekocht, moet er zoveel gebeuren dat je ieder vrij uur goed kunt gebruiken. Met een keukenshowroom aan huis hoef je inderdaad de deur zelf niet uit, want de keukenspecialist komt gewoon naar jou toe.

Wat is de keukenshowroom aan huis?

Voordat je een nieuwe keuken uitkiest, heb je waarschijnlijk zelf al nagedacht over een aantal zaken. Je weet of je op gas wilt koken of dat het inductie moet worden. Daarnaast kun je ideeën hebben over de indeling. Zoals bijvoorbeeld een kookeiland of een ontbijtbar. De vele voorbeelden die je op internet vindt, geven een goed beeld van de stijl die je aanspreekt. De vraag is alleen of de keuken die je in gedachten hebt, ook inderdaad in de ruimte past die je tot je beschikking hebt. Ga je zelf naar een showroom, dan kun je de verschillende keukenopstellingen bekijken en een inschatting maken hoe dat in jouw huis zal staan. Met een keukenshowroom aan huis wordt deze voorstelling een stuk concreter.

Bekijk ook:
Tijd voor een nieuwe vloer? De meest gekozen opties en trends

De keukenspecialist komt op het afgesproken tijdstip voor een persoonlijk gesprek aan huis. Je bespreekt je wensen en kunt ook vragen stellen over de verschillende mogelijkheden. Tijdens het gesprek maakt de keukenspecialist een 3D-ontwerp waarbij de besproken ideeën helemaal tot leven komen. Behalve een laptop om dit ontwerp te maken, heeft de adviseur echter nog meer bij zich. Namelijk een uitgebreide collectie van voorbeelden van materialen en andere onderdelen die voor de inrichting van de keuken van belang zijn. Denk bijvoorbeeld aan verschillende modellen keukenkranen, voorbeelden van panelen van keukenkastjes of diverse tegelsoorten. Dit maakt het nog eenvoudiger om een goed beeld te krijgen van het definitieve ontwerp van je droomkeuken.

Professionele installatie en klantgerichte service

Ben je helemaal tevreden over het uiteindelijke ontwerp, dan wordt na je akkoord de ruimte zorgvuldig opgemeten en de bestelling geplaatst. Je hoeft hiervoor geen aanbetaling te doen. Zodra de keuken in het magazijn arriveert, wordt deze nagekeken zodat je zeker weet dat je de juiste keuken ontvangt en dat er geen onverhoopte beschadigingen aan zijn. Vervolgens wordt de keuken door een professioneel team van keukenmonteurs ingebouwd en geïnstalleerd. Deze werkzaamheden bestaan uit alles wat er noodzakelijk is om de keuken volledig werkzaam te maken. Dus van het tegelzetten tot het aansluiten van de elektrische apparatuur. Op de keuken die je met de keukenshowroom aan huis bestelt, zit vijf jaar garantie. In deze vijf jaar vindt er bovendien tussentijds nog een check plaats, als extra service.
Een keukenshowroom aan huis levert je niet alleen een hoop tijdsbesparing omdat je zelf niet op pad hoeft om een keuken uit te zoeken. Met de professionele alles in een aanpak ben je bovendien verzekerd van een nieuwe keuken van hoogwaardige kwaliteit tegen een betaalbare prijs.

1.1k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.