miljuschka
Saved Read later
Deel dit bericht

Miljuschka zorgt voor kookpunt met laag uitgesneden badpak

Miljuschka Witzenhausen kennen we allemaal als de culinaire dame die al onze zintuigen regelmatig weet te prikkelen. Naast het feit dat ze onze smaakpapillen regelmatig weet te verrassen, weet Miljuschka ook hoe ze onze ogen moet verwennen, en dat deed ze onlangs met een foto waarop ze in een laag uitgesneden badpak staat te poseren.

Smaakvol en oogstrelend

De tv-kok laat op televisie graag haar kunsten zien als het gaat om het bereiden van de heerlijkste gerechten. De culinaire brunette begon haar carrière echter niet met kookprogramma's maar werd ze bij het grote publiek bekend als VJ bij muziekzender TMF. Het veelzijdige talent kan ook acteren, dat liet ze zien in soapserie Onderweg naar Morgen. Haar passie voor koken bleef kriebelen, en daar ga ze uiteindelijk aan toe.

Het begon allemaal toen ze in 2014 te zien was als voedingsdeskundige in het SBS-programma Shownieuws. Daar voorzag ze actuele onderwerpen met betrekking tot voeding en lifestyle van commentaar. Een jaar later kreeg Miljuschka een eigen programma op 24Kitchen. Miljuschka's Food Trucks werd een regelrechte hit en werd het startschot voor een carrière als tv-kok.

Bekijk ook:
Zo creëer je thuis de ultieme luisterervaring

Miljuschka poseert in bikini op Instagram-foto

Met al dat eten liggen de extra kilo's op de loer, maar daar maakt Miljuschka zich niet druk om. Ze staat erom bekend dat ze ‘eerlijke foto's' op Instagram plaatst met de boodschap dat je trots mag zijn op wie je bent, en hoe je eruit ziet. Wij zijn het daar volkomen mee eens, en vinden de foto's die ze deelt geweldig. Van de foto die ze onlangs deelde zullen haar volgers het ongetwijfeld warm hebben gekregen. (Swipe naar rechts)

We hebben de foto hieronder geplaatst. We zien deze mooie dame in een badpak terwijl ze de laatste zonnestralen van de zomer naar zich toe trekt. In het onderschrift staat te lezen dat ze niet kan wachten op het maken van appeltaarten, stoofpotten en paddestoelen. Wij vinden Miljuschka in elk jaargetijde een plaatje, dus hebben we een mooie selectie foto's onder de badpak-foto geplaatst. Enjoy!

Bekijk ook:
Dit kostte een toegangskaartje voor de Efteling in 1952

Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.