Kijk live, terug en vooruit zonder tv abonnement 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Kijk live, terug en vooruit zonder tv abonnement

Een nieuw tv abonnement afsluiten is niet altijd even leuk. Het aanbod is vrij divers, waardoor je mogelijk door de bomen het bos niet meer ziet. Wat je echter wel direct ziet, zijn de hoge prijzen. Als je nú een nieuw tv abonnement af wilt sluiten, betaal je hier vrij veel geld voor.

Zie je dat niet zitten? Dat is goed voor te stellen. Zeker als je niet al te vaak naar de televisie kijkt, is het zonde om hier maandelijks geld aan weg te gooien. Ook wanneer je veel in het buitenland bent is het zonde hier veel geld aan uit te geven

Gelukkig is er een interessante oplossing: tv kijken via internet. Om van deze oplossing te profiteren, heb je maar twee dingen nodig: een internet abonnement en een digitale provider.

Hoe werkt tv kijken via internet?

Door de jaren heen is de wereld van televisie kijken veranderd. Lange tijd zaten veel mensen om 20:00 uur voor de televisie om naar het journaal te kijken. Hedendaags is dat niet meer nodig. Je kunt ook nog om 21:00 uur naar het achtuurjournaal kijken; de meeste televisie programma’s zijn tegenwoordig terug te kijken.

Bekijk ook:
Dit kostte een toegangskaartje voor de Efteling in 1952

Althans, dat is het geval als je een passend abonnement afgesloten hebt. Dit hoeft niet altijd meer een standaard tv abonnement te zijn. Met online televisie kijken, geniet je van onwijs veel mogelijkheden. Maar, hoe werkt dit nou precies?

Heel simpel. Je kunt een abonnement afsluiten bij bijvoorbeeld NLZIET. Nadat je dit gedaan hebt, installeer je de app op je smartphone, televisie of tablet. Via deze app kun je vervolgens het gewenste televisie programma selecteren. Dat programma stream je naar je televisie, waardoor je op een groot beeldscherm van je favoriete TV programma geniet.

Wat kun je allemaal met tv kijken via internet?

Als je tv gaat kijken via het internet, geniet je van een moderne manier van televisie kijken. Je geniet van:

  • Live TV kijken: wil je alsnog om 20.00 uur naar het journaal kijken? Pak dan op tijd je smartphone, zet het journaal op en stream dit naar je TV.
  • Terug kijken: heb je je favoriete programma onverhoopt moeten missen? Pak je smartphone op elk willekeurig moment, zoek het programma op en kijk dit programma terug.
  • Vooruit kijken: bij sommige programma’s is het ook mogelijk om dit vooruit te kijken. Dit werkt precies hetzelfde als bij het terug kijken van het programma; ook dit stream je via je smartphone.
Bekijk ook:
Leukste pretparken van Nederland

Wat zijn de voordelen van tv kijken via internet?

Geld besparen, geld besparen en nog eens geld besparen. Dat is in een notendop het bekendste voordeel van tv kijken via internet. Aangezien je in huis sowieso een internetverbinding nodig hebt, hoef je geen rekening te houden met extra. Het is immers niet meer noodzakelijk om óók nog een (duur) tv abonnement af te sluiten.

Daarnaast geniet je dus ook van veel gemak. Dit gemak is te danken aan de moderne manier van tv kijken: je bepaalt zelf wanneer en hoe je naar je favoriete programma’s kijkt.

Als klap op de vuurpijl werkt dit ook nog eens op alle televisies. Heb je een smart TV gekocht? Dan werkt het feilloos; je hoeft in dat geval alleen de juiste app op je TV te installeren. Heb je een oudere tv? Dan hoef je alleen maar een Chromecast te kopen. Dit is een klein kastje waarmee je het beeld en geluid vanaf je smartphone naar je tv streamt.

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.