Jasmine Tookes
Saved Read later
Deel dit bericht

(Video) Volgens de wetenschap heeft Jasmine Tookes het mooiste gezicht ter wereld

Heb je jezelf weleens afgevraagd wie het mooiste gezicht ter wereld zou hebben als miljarden mensen zijn of haar mening zou geven? Iedereen heeft een andere smaak, dus makkelijk is dat niet vast te stellen. Er is echter een dataset die heel dicht in de buurt komt. Door bepaalde berekeningen te doen aan de hand van reacties, likes, en vele zoekopdrachten op internet is het gezicht van de knappe Jasmine Tookes eruit komen rollen.

Mooie dames op social media

Het is niet verwonderlijk dat er een model uit de berekeningen komt rollen. De 31-jarige Jasmine Tookes is een uiterst succesvol lingeriemodel die onder andere met lingeriemerk Victoria’s Secrets heeft gewerkt. Haar populariteit op social media is echter haar grootste bron van inkomsten, want ze heeft 6,6 miljoen volgers op het platform. Nu ze dankzij TC Candler is uitgeroepen tot de vrouw met het mooiste gezicht ter wereld zal ze er zeker een groot aantal fans bij krijgen.

Bekijk ook:
Hoe is het nu met Lil’ Kleine?

Onder die 6,6 miljoen volgers zit ook Tatjana Simic, die tijdens haar tijd als model en sekssymbool ook op aardig wat covers heeft gestaan, waarvan meerdere keren op dat van mannenblad Playboy. We weten niet of Jasmine al is gevraagd voor een fotoshoot, maar we staan zeker in de rij om een exemplaar te bemachtigen wanneer dit het geval is. De brunette heeft er in ieder geval het lichaam voor, wat een plaatje.

Jasmine Tookes heeft het mooiste gezicht op Instagram

De meningen zijn uiteraard verdeeld, maar volgens de wetenschap en miljoenen geanalyseerde hits op internet zou Jasmine dus het mooiste gezicht ter wereld hebben, dat ze regelmatig etaleert op social media. Als we een kijkje op haar Instagram-account nemen dan zien we dat de brunette graag samenwerkt met grote modehuizen en andere exclusieve merken.

Daarnaast is Jasmine een model die graag de hele wereld rondreist, zo was ze eerder op Antarctica te vinden, niet echt een plek waar je de meeste modellen tegen zou komen, want die kiezen vaak voor zonnige vakantiebestemmingen. In de onderstaande video zie je de uitkomst van het onderzoek van TC Candler. Dit zijn de 100 mooiste gezichten ter wereld, waarvan Jasmine Tookes dus op #1 staat. Daarom hebben we onder de video wat Instagram-posts van de brunette geplaatst.

Bekijk ook:
Waarom kijken we zo graag naar horror?

2.1k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.