Top 10 tropische vakantiebestemmingen 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Top 10 tropische vakantiebestemmingen

Een vakantie naar een tropische bestemming is voor veel mensen een droom die uitkomt, maar wat zijn nou de beste landen om naar op vakantie te gaan? Lees snel verder als je dat wilt weten, want in deze top 10 zetten we onze favoriete tropische vakantiebestemmingen voor je op een rij!

1. Aruba

Bij een tropische vakantie denk je al gauw aan de Caraïben en als Nederlander kan je ideaal terecht op Aruba. Het eiland is ongeveer net zo groot als Texel en heeft prachtige stranden en een mooie natuur. Daarnaast is de hoofdstad Oranjestad ook altijd een bezoekje waard.

2. Bonaire

Als je Aruba noemt, mag je Bonaire ook niet vergeten. Het eiland is iets groter dan Aruba, maar zeker net zo mooi.

Top 10 tropische vakantiebestemmingen 13

3. Curaçao

Na Aruba en Bonaire komt natuurlijk Curaçao. Dit is misschien wel het bekendste eiland van de ABC-eilanden. Willemstad met de bekende gekleurde huizen moet je dan echt bezoeken, al nemen we het je niet kwalijk als je vooral op het strand blijft liggen.

Bekijk ook:
Dit zijn de 10 grootste CO2 vervuilers van Nederland

4. Tenerife

Een vlucht naar een van de ABC-eilanden is behoorlijk lang, dus misschien ga je liever iets minder ver weg; bijvoorbeeld naar de Canarische Eilanden. Las Palmas kan je na een recente vulkaanuitbarsting voorlopig maar even skippen, maar een vakantie Tenerife – bijvoorbeeld met Silverjet – is dan een heerlijk alternatief.

Top 10 tropische vakantiebestemmingen 14

5. Bali

Bali is een andere geliefde vakantiebestemming voor reizigers die graag naar de tropen gaan. Het Indonesische eiland heeft ontzettend veel te bieden. In het zuiden kan je genieten van de toeristische drukte, terwijl je in het noorden meer rustige natuur kan vinden.

6. Zanzibar

Ben je op zoek naar een wat uniekere vakantiebestemming? Dan is een vakantie naar Zanzibar zeker het overwegen waard. Dit tropische eiland ligt voor de kust van Tanzania en staat ook wel bekend om de uitgestrekte witte zandstranden en mooie natuurgebieden.

Top 10 tropische vakantiebestemmingen 15

7. Maleisië

Een andere tropische bestemming in Azië die zeker genoemd mag worden is Maleisië. Hier valt ook van alles te beleven. Ook Maleisië heeft prachtige natuur die een bezoekje waard zijn. Maar, vergeet ook de hoofdstad Kuala Lumpur – met de Petronas Twin Towers – niet, want ook dit is een prima bestemming voor een topvakantie!

Bekijk ook:
Zien: Dit is het mooiste vliegveld ter wereld

8. Mexico

Een luxevakantie aan het strand is ook zeker mogelijk in Mexico. Dit Zuid-Amerikaanse land heeft ook weer prachtige uitgestrekte witte stranden, waar je heerlijk kan zonnen. Daarnaast kan je ook genieten van de oude cultuur, want in Mexico zijn nog genoeg restanten te vinden van de Maya beschaving. En dat ziet er echt heel indrukwekkend uit!

Top 10 tropische vakantiebestemmingen 16

9. Dominicaanse Republiek

Een ander eiland waar je een heerlijke vakantie kan beleven is de Dominicaanse Republiek. Ook dit eiland ligt in het Caraïbisch gebied en heeft onder meer stranden, bergen, meren en andere mooie natuur te bieden.

10. Hawaï

Je denkt misschien niet gelijk aan de Verenigde Staten als je een tropische vakantiebestemming zoekt, maar Hawaï mag echt niet ontbreken in deze top 10. Dit is een eilandengroep die in het Polynesische deel van de Grote Oceaan ligt. De hoofdstad Honolulu is sowieso geen verkeerde bestemming, maar Hawaï heeft nog veel meer prachtige eilanden te bieden.

Top 10 tropische vakantiebestemmingen 17

Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.