Ex-vrouw Michael Jackson doet boekje open over huwelijk 12
foodandmore© / 123rf.com
Saved Read later
Deel dit bericht

Ex-vrouw Michael Jackson doet boekje open over huwelijk

In een pas opgedoken interview uit 2003 doet Lisa Marie Presley (52) haar boekje open over het voormalig huwelijk met Michael Jackson. Zo vertelde ze dat ze met de king of pop wilde trouwen in een poging om hem te redden.

De misbegrepen persoon

Het interview uit 2003, met het muziek magazine Rolling Stone, dook recent op. Hierin vertelde Lisa Marie Presley hoe ze Michael Jackson voor het eerst ontmoette toen zij nog een tiener was. Ze was toen niet geïnteresseerd in de zanger omdat ze al een relatie had met Danny Keough, vervolgens werd dat haar eerste echtgenoot. Jaren later bracht een gemeenschappelijke vriend haar opnieuw in contact met de king of pop. “In het begin was hij erg eerlijk tegen me”, zegt ze. “Hij gaf meteen een hele verklaring over wat hij wist dat mensen van hem dachten en wat de eigenlijke waarheid was.” Michael bleek erg overtuigend. “Je wordt meegezogen in dat hele ‘arme ik, de misbegrepen persoon’-verhaal. Ik ben daar erg gevoelig voor”, geeft Lisa Marie toe.

Bekijk ook:
Leukste pretparken van Nederland

Geloof in de zanger

Toen Michael Jackson werd beschuldig van seksueel misbruik in het begin van de jaren 90 vertelde hij haar dat het een poging was om hem af te persen. “Ik geloofde hem, want hij was zo overtuigend”, geeft Lisa Marie toe. “Ik weet het niet. Ik geloofde om een of andere reden gewoon alles wat hij zei.”

Lisa Marie trouwde met Michael in 1994, in datzelfde jaar werd de zanger door Jordan Chandler beschuldigd van seksueel misbruik. “Ik stapte erin met het idee: ‘Ik ga je redden’”, zegt ze. “Ik dacht dat alle dingen die hij deed – de liefdadigheid, de kinderen,… – geweldig waren, en dat we misschien samen de wereld konden redden. Oké. Hallo. Ik had waanvoorstellingen”, geeft ze vervolgens toe. “Ik had het romantische idee dat ik hem kon redden en dat we samen de wereld konden redden.

Het koppel ging twee jaar later uit elkaar. In het interview bleef ze bij haar standpunt dat ze nooit heeft gezien dat Michael Jackson kinderen seksueel heeft misbruikt.

Deel dit bericht
Read later
Thymo

Mijn naam is Thymo, schrijver, vormgever en online marketeer die sinds februari 2020 actief is op Trending.nl. Ik ben dol op het volgen van de laatste trends op gebied van gezondheid, technologie en lifestyle. Dat is ook de reden dat ik schrijf voor Trending.nl.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.8k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.