Karaoke zingen met vrienden
Saved Read later
Deel dit bericht

Een knalfeest geven voor je gezin tijdens coronacrisis?

We horen de laatste tijd steeds meer verhalen over kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren met andere vriendjes, of volwassenen die een beetje gezelligheid op de verjaardag missen. Dat is natuurlijk wel te snappen, een verjaardag is ineens veel minder gezellig met al die coronamaatregelen. Maar ook zonder visite en vriendjes kun je nog steeds een denderend feest geven!

Karaoke

Wat dacht je bijvoorbeeld van eens een lekker avondje karaoke? Samen met je partner, of met je kinderen, ben jij zelf het grootste feest in huis. Je kunt uit verschillende karaokesets kiezen. Wil je jouw karaoke met, of zonder lichteffect? En wil je dan alleen een microfoon, of wil je het hele pakket erbij? Moet de microfoon een draad hebben, of vindt je het met kinderen in huis toch wat fijner om voor draadloos te kiezen? De keuze is helemaal aan jou.

Zet een lekkere playlist aan en gaan met die banaan! Je moet er immers zelf wat van maken in deze tijden. En je hoeft echt niet bang te zijn dat de ramen barsten of de kinderen voor het leven getraumatiseerd zijn door jouw gezang, ze hebben het echt wel een keer eerder gehoord! Laat jezelf een grens overgaan en heb gewoon plezier met je naasten nu het nog kan. Je hebt er nu immers een geldige reden voor om iedereen mee te laten doen!

Bekijk ook:
Dit zijn de 10 leukste bordspellen aller tijden

Sfeer in huis

Soms is het gewoon nodig om echt even helemaal uit je dak te gaan. Zeker in deze tijden is dat nodig om even de sfeer in huis omhoog te halen. We worden allemaal een beetje gek van elkaar, we hangen constant op elkaars lippen, en we hebben gewoon even wat lucht nodig. Als je echt een geweldig feest wilt geven voor je gezin dan kun je er ook nog voor kiezen om bepaalde accessoires te kopen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld MaxiAxi licht en geluid installaties.

Wil je de hele buurt laten meegenieten? Kies dan voor een van de versterkers in het assortiment. Hoeft het allemaal niet zo hard van jou, maar wil je toch een beetje het gevoel hebben dat je op een knalfeest bent? Ga dan voor een stroboscoop of de kleurrijke discolampen. Heb je kinderen? Dan is een bellenblaasmachine zeker iets wat niet mag missen! Het zal een onvergetelijke avond worden voor de kids, waar ze jaren later nog steeds met plezier op zullen terugkijken ondanks de nare tijden waar we nu in zitten.

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.