Apple wil meer weten over alternatieve betaalmethodes 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Apple wil meer weten over alternatieve betaalmethodes

Apple is al jaren op allerlei markten actief. Met Apple Pay is het ook op de betaalmarkt al enige tijd van alles aan het doen. Dit lijkt echter nog lang niet genoeg voor het bedrijf. Dat denken knappe koppen die een opvallende vacature bij het bedrijf hebben ontdekt. Daarin staat als functieomschrijving dat er vooral aandacht moet zijn voor alternatieve betaalmethodes. Hoewel daarmee natuurlijk niet gezegd is dat het om cryptocurrencies gaat. Al zou het natuurlijk wel heel goed zo kunnen zijn dat dit wel iets is waarop het bedrijf zich in de komende tijd gaat richten.

Bedrijven met kennis benaderen
De functie waar het om gaat is die van Business Development Manager. Deze persoon moet wel de nodige ervaring hebben in de wereld van het betalingsverkeer. Het is namelijk zaak dat deze persoon voor Apple op zoek gaat naar bedrijven die alternatieve betaalmethodes aanbieden. Daar moeten dan nieuwe relaties mee worden opgebouwd. Apple zelf heeft het dan over betaaloplossingen. Het is de bedoeling dat alles in kaart wordt gebracht en dat hier dan de nodige nieuwe mogelijkheden uit komen rollen voor de grootmacht in de techbranche.

Bekijk ook:
Dit kostte een toegangskaartje voor de Efteling in 1952

Een rol spelen in de branche
Het kan er ook toe leiden dat Apple een rol wil gaan spelen in de branche. Het wil namelijk commerciële modellen laten maken. Ook wil het dat er gekeken wordt naar de mogelijkheden van implementatie. Daarvoor moeten de belangrijkste spelers op de markt worden herkend en wil het een relatie daarmee opbouwen. Zo kunnen alternatieve betalingen een grotere rol gaan spelen bij Apple. Het is niet voor niets zo dat er wordt gekeken naar iemand met vele jaren ervaring. De kennis van de markt van crypto en andere betaalmethoden wordt als heel belangrijk gezien voor deze functie.

Goede zaak voor investeerders
Bekeken vanuit het oogpunt van de cryptomarkt is de stap van Apple mogelijk ook wel een goede zaak. Het kan de waarde van de verschillende digitale valuta wel gaan beïnvloeden. In Dat opzicht kan het dus ook weleens een heel goed moment zijn om in te stappen. Open een account en ga zelf ook handelen in de verschillende munten. Al is het dan wel handig om te bekijken welke cryptomunten en andere alternatieve methoden als interessant worden gezien door bijvoorbeeld Apple en andere grote spelers. Dit is natuurlijk ook van belang voor de investeringen die je zelf doet op dit gebied.

Bekijk ook:
Live band of DJ? Wat past het beste bij jouw trouwfeest?

Ook leuk voor echte cryptoliefhebbers
Wanneer je niet alleen het investeren en handelen leuk vindt, maar crypto als geheel wel interessant vindt, dan is het ook leuk om eens te kijken naar wat voor soort persoon eigenlijk gezocht wordt. Er wordt namelijk gesproken over iemand die niet alleen verstand heeft van e-wallets en fast payments. Ook kennis van cryptocurrency is een pré. Het zou daarmee het betaalsysteem van Apple echt flink kunnen veranderen. Wanneer je een echte liefhebber bent, dan vind je het natuurlijk interessant om te zien hoe je hiermee aan de slag kan gaan. Dat maakt het minstens zo leuk natuurlijk.

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.