Saved Read later
Deel dit bericht

André Hazes weer terug bij Monique

De soap rondom André Hazes en Monique Westenberg lijkt weer tot een eind gekomen te zijn. De zanger maakte gisteren bekend dat het stel inmiddels weer samen is. Dit deed de 25-jarige zanger via een bericht op Instagram. De foto bij het bericht is gemaakt in een romantisch restaurant waar het stel geniet van het eten en elkaar.

Bij de foto plaatst de zanger een stuk songtekst van het nummer Faithfully van de band Journey.

Bericht gaat verder onder de Instagram-post.

Relatieverloop

Het relatieverloop van Hazes junior is de afgelopen tijd flink onder de loep gelegd. Monique en André waren vanaf 2014 al bij elkaar. In 2016 werden ze ouders van hun eigen kleine André. In de zomer van 2018 woonden beide apart. Echter duurde het daarna nog ruim een jaar voordat het stel daadwerkelijk uit elkaar ging. Een paar dagen nadat bekend werd dat het stel uit elkaar ging, kreeg André wat met Bridget Maasland.

Bekijk ook:
Zo creëer je thuis de ultieme luisterervaring

Weer terug naar Monique

Maar bij Bridget kon André klaarblijkelijk niet vinden wat hij zocht. Toen André en Bridget op Curaçao waren waren zij natuurlijk niet de enige bezoekers op het eiland. Ook Monique was aanwezig met hun zoontje André Hazes Jr. Dit was voor André een manier van thuiskomen, waarna hij besloot weer bij zijn ex en zoontje te gaan wonen.

Twitterend Nederland gaat los

Maar natuurlijk moeten wij Nederlanders hier ook iets over te zeggen hebben. Twitter gaat los over de hele soap rondom Monique, Bridget en André. En eerlijk is eerlijk, daar zitten toch zeker wel wat pareltjes tussen. We hebben er even een paar voor je uitgezocht.

https://twitter.com/TheDan2411/status/1233125280459436032

https://twitter.com/Sylvana0902/status/1233144303830159360

Thom

Thom schrijft teksten sinds de herfst van 2013. In de afgelopen jaren heeft hij tal van ervaringen opgedaan op het schrijven van teksten. Van verkoopteksten tot nieuwsartikelen en van productomschrijvingen tot beschrijvingen van applicaties.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.