in

Battlefield 5: War in the Pacific

Battlefield 5 is vandaag het Pacific Theatre of World War 2 binnengegaan en als de opwinding om terug te keren naar klassieke kaarten zoals Wake Island niet genoeg is om je eindelijk in BF5 te krijgen, kan een nieuwe editie van het spel je zeker overhalen. Het vijfde hoofdstuk van Battlefield 5 is getiteld War in the Pacific, en het richt zich volledig op gevechten tussen de Amerikaanse strijdkrachten en het Japanse imperiale leger, die beide niet eerder in de game waren vertegenwoordigd.

Het nieuwe hoofdstuk komt met twee kaarten: Iwo Jima en Pacific Storm, waar “het weer net zo verraderlijk is als je vijanden” (probeer dat maar eens op een toeristische brochure te zetten). De terugkeer van Wake Island komt in december en EA zegt dat het de kenmerkende hoefijzervormige lay-out van het origineel, wat zou moeten zorgen voor een coole mix van klassieke 1942-strategieën gecombineerd met de nieuwe gebied-ontkennende vestingwerken van Battlefield 5. Bekijk de trailer en aanschouw het spektakel!

Bovenop de kaarten is een bundel nieuwe wapens en voertuigen toegevoegd aan het spel om te gebruiken, en er zullen er nog meer beschikbaar zijn voor ontgrendeling naarmate het nieuwste Tides of War-seizoen vordert. Dat gezegd hebbende, als je de strijd met een katana wilt aangaan of wat loopgraven met een vlammenwerper wilt aansteken, moet je ze als pick-ups vinden tijdens het spel.

Bekijk ook:
Trailer: Super Mario 3D World + Bowser's Fury voor de Nintendo Switch

Net als de andere Tides of War is al deze inhoud via een gratis update aan de basis Battlefield 5-game toegevoegd. Als je Battlefield 5 nog niet hebt, moet je op zoek gaan naar de nieuwe Battlefield 5: Year 2-editie – bovenop het basisspel, het bevat ontgrendelbare items uit de eerste vier hoofdstukken van Tides of War (deze zouden anders ontoegankelijk zijn voor nieuwe spelers). Het bevat ook een paar cosmetische skins voor je soldaten, wapens en voertuigen. Battlefield 5: Year 2-editie is nu beschikbaar op pc, PS4 en Xbox One.

Geschreven door Jeroen VanderPloeg

Jeroen schrijft sinds 2017 voor zowel nationale als internationale bedrijven. Bij Trending richt hij zich op de laatste trends. De trends waar hij over schrijft richten zich: mode, games, nieuws, gadgets en natuurlijk ook al het andere wat trending is. Jeroen zit overal bovenop om jou ‘up-to-date’ te houden. Ook tijdens zijn reizen is hij altijd opzoek naar de laatste trends.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Asielkat moet de isoleer in

Laadvolume van de Renault Twingo: 1 kilo hasj én 3 kinderen