Trading bots op Telegram staan centraal: Bitbot leidt als de populairste crypto van 2024 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Trading bots op Telegram staan centraal: Bitbot leidt als de populairste crypto van 2024

Naarmate meer mensen proberen te handelen, zal de markt voor trading bots op Telegram waarschijnlijk een vlucht nemen in de komende bullmarkt. Bitbot treedt op de voorgrond als de populairste crypto van 2024, momenteel in de fase 9 van de presale. Nu er al een bedrag van $2,1m al is ingezameld en het token is geprijsd op $0,0148, maakt Bitbot furore.

Tijd is echter van essentieel belang: er resteert nog slechts 35,14% winst de presale eindigt. Dit artikel gaat in op waarom Bitbot een revolutie teweegbrengt in de markt en een veilige en innovatieve oplossing biedt te midden van de bloeiende sector voor trading bots.

De markt voor crypto trading bots op Telegram

Trading bots zijn geautomatiseerd om namens gebruikers transacties uit te voeren. Ze detecteren markttrends en afwijkingen en voeren transacties uit met ongeëvenaarde precisie en snelheid, wat een strategisch voordeel biedt in de volatiele markt voor crypto.

De markt voor trading bots heeft de laatste tijd een sneeuwbaleffect gezien. Van een bescheiden waardering van 3,2 miljard dollar in september 2023 is de markt nu bijna $15 miljard waard. Deze groei wordt benadrukt door een recordbedrag van $700 miljoen aan transacties op één dag.

Paal AI loopt voorop in deze snelgroeiende markt. Het heeft een snelle waardestijging gezien, met een stijging van 6541% en een marktkapitalisatie van $560 miljoen.

Banana Gun en Unibot hebben ook belangrijke posities. Met een marktkapitalisatie van $111 miljoen en een tokenwaarde van $42 heeft Banana Gun een stijging van bijna 200% ervaren ten opzichte van de oorspronkelijke prijs.

Op dezelfde manier bereikte Unibot, handelend tegen $26 per token en met een bescheidener marktkapitalisatie van $26 miljoen, ooit een recordhoogte (ATH) van $213. Dit toont het potentieel aan voor substantiële winsten in deze innovatieve markt.

Huidige sterspelers ondanks problemen uit het verleden maken toch winst

Deze snelle groei brengt uitdagingen met zich mee, die vooral te maken hebben met de veiligheid van activa van gebruikers. Unibot werd bijvoorbeeld geconfronteerd met een verlies van $600.000 als gevolg van een inbreuk op de beveiliging, maar op het moment van schrijven staat het token nog steeds 40% in de plus. Op dezelfde manier ondervond Banana Gun een drastische daling van 90% in de waarde van het token na een probleem met de beveiliging. Toch heeft het nog steeds een indrukwekkende winst van meer dan 290% geboekt.

Hoewel Paal AI erin is geslaagd directe inbreuken op de beveiliging te voorkomen, zijn er toch zorgelijke aspecten. Het platform opereert onder een unrenounced smart contract, wat impliceert dat de contracteigenaar de operationele parameters van de bot kan wijzigen. Dit omvat het wijzigen van belastingen en vergoedingen, wat zorgen doet rijzen over de mogelijkheid van manipulatie die nadelige gevolgen voor gebruikers zou kunnen hebben.
Ondanks de problemen waarmee Paal AI mee kan worden geconfronteerd, staat de waardering momenteel op een recordhoogte.

Bitbot: Een paradigma van veiligheid en innovatie

Bitbot herdefinieert het landschap voor trading bots door middel van een fundamentele toewijding aan beveiliging, benadrukt door zijn strategische samenwerking met cybersecurity titan KnightSafe.

De sleutel tot het beveiligingsinitiatief zijn baanbrekende anti-MEV strategieën en anti-rug pull protocollen, ontworpen om gebruikers te beschermen tegen verschillende vormen van oplichting.

Maar de aantrekkingskracht van Bitbot reikt veel verder dan alleen de beveiligingsfuncties. In de kern wordt Bitbot aangedreven door geavanceerde AI technologie die is ontworpen om de markt voor crypto met ongeëvenaarde nauwkeurigheid te analyseren.

Het biedt gebruikers de modernste AI tools, zoals gem scanners die ondergewaardeerde activa identificeren die rijp zijn voor investeringen en locators voor kansen bij presales, waardoor ze vroegtijdig toegang krijgen tot potentieel lucratieve tokens.

Bovendien vereenvoudigt Bitbot de handel via geautomatiseerde functies die transacties uitvoeren op basis van geoptimaliseerde strategieën. Het beschikt ook over een copy trading functie waarmee gebruikers de succesvolle transacties van ervaren beleggers kunnen weerspiegelen, waardoor de toegang tot winstgevende handelsstrategieën wordt gedemocratiseerd.

Het ontwikkelingsteam van Bitbot heeft onlangs een preview van hun mini-app uitgebracht en de gegevensbronnen van hun gem scanner op hun Medium pagina uiteengezet.

Ter verbetering van de op de community gerichte aanpak introduceert Bitbot een lucratief verwijzingsprogramma, dat een levenslange commissie van 15% biedt op handelskosten die worden gegenereerd door verwezen gebruikers.

Bovendien onderscheidt Bitbot zich met een innovatief model voor het delen van inkomsten, waarbij 50% van de dagelijkse handelskosten wordt herverdeeld naar tokenhouders. Deze inclusieve aanpak wordt weerspiegeld in de groeiende community van Bitbot, met 145.000 volgers op X en 22.000 leden op het Telegram kanaal.

Het explosieve potentieel van Bitbot op de markt

De markt voor crypto staat aan de vooravond van een bullish golf, aangedreven door de aanstaande halvering van Bitcoin en mogelijke Ethereum ETF goedkeuringen. Deze factoren vormen een perfecte fase voor de lancering van Bitbot.

In tegenstelling tot de huidige marktleiders die ondanks beveiligingsfouten indrukwekkende winsten hebben geboekt, staat Bitbot klaar om deze prestaties te overtreffen met zijn geavanceerde beveiliging en AI gestuurde technologie.

Bitbot is ook onderdeel van een AI markt van $42 miljard en biedt een veiliger en slimmer alternatief voor handel. De robuuste beveiligingsprotocollen en innovatieve functies pakken de kwetsbaarheden aan die zijn voorgangers belemmerden.

Op basis van de prestaties van de concurrentie en de verwachte enorme groei van de marktkapitalisatie van crypto zijn analisten optimistisch over het potentieel van Bitbot. Ze voorspellen dat het investeerders tot 50x rendement kan bieden op de uiteindelijke presale prijs zodra het op populaire exchanges wordt gelanceerd.

De Bitbot presale is je gouden ticket voor de bullmarkt van 2024

De presale van Bitbot biedt een zeldzame kans op baanbrekende rendementen. Nu er nog maar 35,14% winst resteert in de presale, is de urgentie voor investeerders om in actie te komen voelbaar. Bitbot is gebouwd om de ruimte voor trading bots opnieuw te definiëren en aanzienlijke winsten te bieden aan vroege investeerders.

In een sector die rijp is voor innovatie, onderscheidt Bitbot zich als de veiligste gok voor diegenen die willen profiteren van de populairste cryptovaluta van 2024.

Bezoek de officiële website voor meer informatie en het kopen van BITBOT tokens.

275

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.