Vrouw aangeklaagd voor topless rondlopen in eigen huis

0 Shares

In Amerika is een vrouw aangeklaagd voor het topless rondlopen in haar eigen huis. Ze deed dit terwijl ze aan het klussen was met haar man in de garage. Om te voorkomen dat hun kleren vies zouden worden trokken beide hun shirt, en in het geval van de Amerikaanse vrouw, ook haar bh uit.

Stiefkinderen

Haar stiefkinderen liepen toevalligerwijs naar binnen en meldden dit bij hun biologische moeder. Deze schakelde de kinderbescherming in. De vrouw moet zich voor de rechter verantwoorden voor haar daden en riskeert zelfs een gevangenisstraf.

Zedendelict

De 28-jarige vrouw uit Salt Lake City werd begin dit jaar aangeklaagd voor “zedenfeiten in het bijzijn van een kind”. Terwijl haar man en de vader van de jongens volledig buiten schot wordt gelaten. De man was net zo ontbloot als haar en er gebeurde verder niets, behalve dat ze aan het klussen waren.

Bijzondere zaak

De zaak wordt online breed uitgemeten. Kun je nog wel naakt uit de douche komen lopen? Naakt uit bed stappen? Want wat als de kinderen het zien. Je wordt gelijk te boek gesteld als een zedendelinquent. Het is een zaak die niet veel rechters in Amerika ooit behandeld zullen hebben, en hopelijk een zaak die ook maar een keer behandeld hoeft te worden.

One Comment

  1. Sandra Vernon Reply

    Ik vind dit nog steeds te belachelijk voor woorden. Mijn stiefdochter is 9 jaar en heeft mij ook wel eens per ongeluk topless gezien toen ik de douche uitrende omdat een van de jongste stiefkinderen weer eens ergens opgeklommen was en ervan af viel.
    Of ze nu getraumatiseerd is voor het leven? Tuurlijk niet. Het leven gaat door, zulke ongemakkelijke momenten zul je wel vaker hebben en niet alleen met stiefkinderen. Maar om er nou gelijk een rechtszaak van te maken?

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

49
NIEUWS
POLLS
QUIZZEN
TOPLIJSTJES

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.