Vis bingewatched serie tijdens lockdown 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Vis bingewatched serie tijdens lockdown

Bijzonder nieuws uit Australië. Een tandbaars heeft zichzelf daar door de coronalockdown geslagen door het bingewatchen van een serie. De tandbaars die woont in een gigantisch aquarium in Queensland, Australië, raakte in een lichte depressie.

Geen bezoekers

Doordat er geen bezoekers meer naar het aquarium kwamen raakte de tandbaars in een soort depressie. De vis raakte enorm verveeld doordat er geen mensen meer waren en hij dus niets meer had om naar te kijken. Queen Gary III zoals de vis genoemd wordt, sloeg zich er uiteindelijk doorheen door RuPaul's Drag Race te bingewatchen. Inmiddels heeft de baars maar liefst 150 afleveringen gezien.

Nieuwsgierigheid en interactie

Doordat de baars erg nieuwsgierig van aard is en altijd graag de interactie aangaat met de bezoekers van het aquarium, was het even slikken toen het aquarium gesloten moest worden voor het publiek. Joe Williams, een van de verzorgers van Queen Gary III, kwam vervolgens op het idee om de vis te laten bingewatchen.

Bekijk ook:
10 Nederlandse uitvindingen die de wereld veranderden

Kleurrijk en bewegingen

De vis is niet meer weg te slaan van het scherm. Hij blijft constant kijken naar wat er gebeurd en lijkt dol te zijn op de kleuren en bewegingen op het scherm. Naast RuPaul's Drag Race heeft de baars inmiddels ook Tiger King gekeken.

Kijk mee met Queen Gary III

Het is nu ook mogelijk om live mee te kijken met de tandbaars van het aquarium. De vis heeft zo af en toe zijn eigen livestream, zo kun je op de hoogte blijven van wat er gebeurd in en om het aquarium totdat deze weer geopend zal worden. De livestream is zo af en toe via Facebook te volgen.

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Thom

Thom schrijft teksten sinds de herfst van 2013. In de afgelopen jaren heeft hij tal van ervaringen opgedaan op het schrijven van teksten. Van verkoopteksten tot nieuwsartikelen en van productomschrijvingen tot beschrijvingen van applicaties.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.