in ,

Vis bingewatched serie tijdens lockdown

Een tandbaars slaat zichzelf door lockdown door RuPaul’s Drag Race

Bijzonder nieuws uit Australië. Een tandbaars heeft zichzelf daar door de coronalockdown geslagen door het bingewatchen van een serie. De tandbaars die woont in een gigantisch aquarium in Queensland, Australië, raakte in een lichte depressie.

Geen bezoekers

Doordat er geen bezoekers meer naar het aquarium kwamen raakte de tandbaars in een soort depressie. De vis raakte enorm verveeld doordat er geen mensen meer waren en hij dus niets meer had om naar te kijken. Queen Gary III zoals de vis genoemd wordt, sloeg zich er uiteindelijk doorheen door RuPaul’s Drag Race te bingewatchen. Inmiddels heeft de baars maar liefst 150 afleveringen gezien.

Nieuwsgierigheid en interactie

Doordat de baars erg nieuwsgierig van aard is en altijd graag de interactie aangaat met de bezoekers van het aquarium, was het even slikken toen het aquarium gesloten moest worden voor het publiek. Joe Williams, een van de verzorgers van Queen Gary III, kwam vervolgens op het idee om de vis te laten bingewatchen.

Bekijk ook:
Wat gebeurt er als wereldwijd de stroom uitvalt?

Kleurrijk en bewegingen

De vis is niet meer weg te slaan van het scherm. Hij blijft constant kijken naar wat er gebeurd en lijkt dol te zijn op de kleuren en bewegingen op het scherm. Naast RuPaul’s Drag Race heeft de baars inmiddels ook Tiger King gekeken.

Kijk mee met Queen Gary III

Het is nu ook mogelijk om live mee te kijken met de tandbaars van het aquarium. De vis heeft zo af en toe zijn eigen livestream, zo kun je op de hoogte blijven van wat er gebeurd in en om het aquarium totdat deze weer geopend zal worden. De livestream is zo af en toe via Facebook te volgen.

Geschreven door Thom

Thom schrijft teksten sinds de herfst van 2013. In de afgelopen jaren heeft hij tal van ervaringen opgedaan op het schrijven van teksten. Van verkoopteksten tot nieuwsartikelen en van productomschrijvingen tot beschrijvingen van applicaties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Kobalt: kinderarbeid voor je mobiele telefoon

Welke strandkleding draag jij deze zomer?