in

Welke strandkleding draag jij deze zomer?

Bekijk de laatste strandmode trends

De zomer is al flink aanwezig met temperaturen van 30 graden. Het is altijd lastig om te bedenken wat je precies gaat dragen op zo’n hete dag. Je wilt heel graag naar het strand, maar je weet al dat je het bloedheet gaat krijgen als je niet in jouw bikini rondloopt. Toch is er genoeg zomerse kleding waarbij je niet het gevoel hebt dat alles aan je lichaam blijft plakken van de hitte.

Strandkleding

Op de website van LASACANA tref je leuke strandkleding voor de perfecte strandvakantie of het snikhete weer. Het is luchtiger dan je alledaagse kleding en ziet er ook nog eens leuk uit! Maar welke strandkleding moet je dan kiezen? Er zijn zo veel verschillende soorten en maten. Persoonlijk vind ik de zomerkleding van LASCANA ontzettend leuk. Het is hip en voelt lekker aan op een zomerse dag. Wat zijn de laatste modetrends op het strand?

Jurken zijn weer helemaal in! En nee, dan heb ik het niet over van die korte jurkjes. Een mooie maxi-jurk kan hartstikke chique zijn terwijl het toch nog luchtig is. De wind waait er lekker doorheen op het strand en hij is zo uit te trekken wanneer je een frisse duik wilt nemen. Maak de outfit af met een mooie zonnebril of een leuk hoedje. Je kunt trouwens ook een leuke riem om je middel doen, dat begint ook weer helemaal in te worden.

Lees ook:
Eenvoudig zelf sieraden maken?

Ben je niet van de jurkjes? Geen probleem! Een leuk topje met een lichte strandbroek is ook weer helemaal in de mode. Wat het verschil precies is tussen een normale broek en een strandbroek? Een strandbroek is van heel licht materiaal gemaakt waardoor je hem vrijwel niet voelt. Het zal dan ook niet aan je benen gaan plakken en geeft gewoon ruimte voor de wind om lekker door te waaien. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om een kleurrijke jumpsuit te dragen. Zwart is ook een optie, maar hou er rekening mee dat zwart hitte aantrekt.

Badkleding

Natuurlijk kun je er ook gewoon voor kiezen om lekker in je badkleding rond te lopen. Zo kun je gelijk het water induiken wanneer je maar wilt. Natuurlijk wil je er ook een beetje leuk uitzien, rondlopen in de mode van 20 jaar geleden ziet er soms een beetje raar uit. Vooral polka dot bikini’s, of bikini’s met een patroon, zijn helemaal in. Nee we bedoelen niet die ‘eensy weeny teeny weeny yellow polka dot bikini‘ uit het liedje, maar gewoon een goed passende bikini. Het kan nog wel eens lastig zijn om een bikini te vinden die goed past. Veel vrouwen dragen eigenlijk een verkeerde maat bh, het is dan ook belangrijk om deze fout niet te maken bij een bikini want dan zou alles er zomaar ineens uit kunnen hangen. Vaak vallen bikini’s net iets anders dan bij de bh’s, maar bij Lascana is dit vrijwel niet het geval. Wanneer je jouw badkleding binnen hebt kun je dus gelijk gaan zwemmen in plaats van eerst weken moeten wachten op een nieuw exemplaar.

Zijn bikini’s niet jouw ding? Dat kan natuurlijk. Een badpak is dan een prima optie, maar heb je ook wel eens van de tankini gehoord? In principe is dit badkleding wat eruit ziet als een topje en een broekje, super schattig dus! Ze zijn in allerlei kleuren en vormen beschikbaar, en ze zijn zeker het proberen waard.

Lees ook:
Kleding die elk Nederlands meisje in haar kast heeft

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vis bingewatched serie tijdens lockdown

iOS 14 aangekondigd door Apple