kakkerlakken
Saved Read later
Deel dit bericht

Vernoem een kakkerlak naar je ex

“Sometimes the best revenge is to smile and move on.” Leuk toch, zo’n inspirerende quote nadat je net bent gedumpt door je lief? Maar zou het niet veel leuker zijn moest er staan: “Sometimes the best revenge is to change your ex in a cockroach and watch how it's being eaten.”? Ja toch!?

En weet je wat? Deze Valentijnsdag kan je dit laten doen! De San Antonio Zoo in Texas heeft de perfecte oplossing om je nare liefdesbreuk te verteren. Voor slechts 5 dollar (zo’n 4,5 euro) kan je online een kakkerlak kopen en vernoemen naar je ex. Op Valentijnsdag kan je dan live volgen hoe het smakelijk door een dier zal worden opgesmikkeld

Lijkt je zelfs dat nog te flauw en heb je nog wat eurootjes over, dan kan je er ook voor kiezen om 20 dollar (zo’n 18 euro) neer te tellen en een rat te vernoemen naar je ex, die dan aan een reptiel wordt gevoerd.

Bekijk ook:
Man prikt ruim 100 autobanden lek: dit zijn de maximale straffen voor materiële schade

Kijk & tag!

En je krijgt ook waar voor je geld: niet alleen is het hele evenement live te volgen op Facebook, voor het ultieme lol-gehalte krijg je ook nog eens een certificaat dat je kan delen op sociale media en, jawel hoor, waarin je je ex kan taggen!

And that my friend, is what they call “closure”…

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.