in ,

Vernoem een kakkerlak naar je ex

en zie het op Valentijnsdag opgegeten worden

kakkerlakken

“Sometimes the best revenge is to smile and move on.” Leuk toch, zo’n inspirerende quote nadat je net bent gedumpt door je lief? Maar zou het niet veel leuker zijn moest er staan: “Sometimes the best revenge is to change your ex in a cockroach and watch how it’s being eaten.”? Ja toch!?

En weet je wat? Deze Valentijnsdag kan je dit laten doen! De San Antonio Zoo in Texas heeft de perfecte oplossing om je nare liefdesbreuk te verteren. Voor slechts 5 dollar (zo’n 4,5 euro) kan je online een kakkerlak kopen en vernoemen naar je ex. Op Valentijnsdag kan je dan live volgen hoe het smakelijk door een dier zal worden opgesmikkeld

Lijkt je zelfs dat nog te flauw en heb je nog wat eurootjes over, dan kan je er ook voor kiezen om 20 dollar (zo’n 18 euro) neer te tellen en een rat te vernoemen naar je ex, die dan aan een reptiel wordt gevoerd.

Kijk & tag!

En je krijgt ook waar voor je geld: niet alleen is het hele evenement live te volgen op Facebook, voor het ultieme lol-gehalte krijg je ook nog eens een certificaat dat je kan delen op sociale media en, jawel hoor, waarin je je ex kan taggen!

And that my friend, is what they call “closure”…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.