in ,

Top 10 meest vieze wereldrecords

Doet het maar eens na

Er zijn mensen die ergens talent voor hebben, of ergens zo vaak op oefenen dat ze een talent ontwikkelen. Geef toe, ook jij hebt weleens zo ver mogelijk proberen te spugen, of een groot stuk snot uit je neus gepeuterd, waarvan je achteraf dacht dat het je hersenen waren. En wat dacht je van die ene drol in het toilet na een bezoek aan een ‘all you can eat’ restaurant? Je zou er bijna trots op worden. De mensen in deze video hebben dit soort talenten, en hebben de resultaten daadwerkelijk vast laten leggen in het Guiness Book of Records.

In deze top 10 meest vieze wereldrecords zie je twijfelachtige, maar toch indrukwekkende prestaties voorbijkomen. Doe het ze maar eens na! Geef toe, als jij een scheet van drie minuten kan laten dan ben je toch een beetje trots op jezelf, en wil je dat uiteraard delen met de hele wereld. Wie weet raak je geïnspireerd door deze video. Dus krab eens aan je ballen, neem een lekker broodje kaas en geniet van de prestaties van deze talentvolle kampioenen.

Bekijk ook:
Meer matches op Tinder? Omzeil het algoritme met deze tips!

 

Expert

Geschreven door Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

      Bestaan aliens echt? Zo komen we er het snelst achter

      Help de polen verschuiven

      Help, de polen verschuiven!