in

OMGOMG sadsad AngryAngry LOLLOL NiceNice CoolCool

Top 10 gevaarlijkste kinderen

Tuig van de richel

Kinderen kunnen uitermate vervelend zijn. Ze smeren snot op je afstandsbediening, krijsen een supermarkt bij elkaar en vertellen iedereen op een verjaardag dat je een poepvlek in je onderbroek hebt. Daarbij wens je ze kommer en kwel toe als je weer eens je nek breekt over een Buzz Lightyear of als je de rest van de dag moet lopen met de afdruk van een legoblokje in je voet.
Maar als ze vredig liggen te slapen ben je toch blij dat je ze op de wereld hebt gezet.

De ouders van het addergebroed in dit filmpje zullen waarschijnlijk anders hebben gedacht. De kinderen in deze video lijken rechtstreeks uit de hel te komen, om op aarde dood en verderf te zaaien. Deze kinderen overstijgen elk kind waarvan jij dacht dat het op zou groeien voor galg en rad. Zij gingen er voorbij, en niet zo’n klein beetje ook. Bekijk dit bizarre toplijstje, de top 10 gevaarlijkste kinderen.

Geschreven door Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Warning: Attempt to read property "ID" on int in /home/trending/domains/trending.nl/public_html/wp-content/themes/bimber/includes/post.php on line 1023

Warning: Attempt to read property "ID" on int in /home/trending/domains/trending.nl/public_html/wp-content/themes/bimber/includes/plugins/media-ace.php on line 128

Video: Geweldige trickshots die je versteld doen staan

master bedroom

‘Master’ bedroom verleden tijd vanwege seksisme en slavernij