spookschip
Saved Read later
Deel dit bericht

(Video) Zeilers vinden spookschip nabij Bermuda driehoek

In de Atlantische Oceaan hebben twee zeilers een spookschip aangetroffen dat compleet verlaten is. Het is een raadsel waar de bemanning is gebleven. Het vaartuig werd op zo’n 1.300 km gevonden van Bermuda. Kijkers van de video leggen de link met het mysterie van de Bermuda Driehoek.

Verlaten zeilschip

Zeiler Matt Rutherford maakt deel uit van het Ocean Research Project, en deed enige tijd geleden een vreemde ontdekking tijdens een zeiltocht op de Atlantische Oceaan. Toen hij nabij Bermuda voer zagen hij een een collega een zeilschip dat ogenschijnlijk stuurloos in het water dobberde. De motor van de boot stond uit, dus besloten de twee om poolshoogte te nemen, en de boot te benaderen.

Toen Matt aan boord ging doorzocht hij de hele boot, maar kon geen opvarenden vinden. Het leek erop dat de bemanning de boot om een of andere reden met haast had verlaten. Alle persoonlijke spullen lagen er nog, het leek alsof ze in rook waren opgegaan. De boot was echter in goede staat, dus het was niet zo dat de opvarenden een zinkend schip moesten verlaten of iets dergelijks.

Bekijk ook:
Video: Zo ziet de planeet Jupiter eruit

spookschip verlaten

Bermuda driehoek

De locatie waar de boot werd aangetroffen doet de wenkbrauwen van vele kijkers fronsen. Rutherford zegt in de video: “Dit is echt te gek voor woorden. 800 mijl van Bermuda, 1500 mijl van de VS, sta ik op een hele mooie Swan 48, midden op de oceaan”. Door de locatie maakte al snel iemand de link met de beruchte Bermuda Driehoek, een stuk van de oceaan waar in het verleden veel vliegtuigen en schepen op mysterieuze wijze zijn verdwenen.

Matt en zijn collega besloten daarna om de boot op sleeptouw mee naar de Verenigde Staten te nemen, maar moesten deze actie na een paar dagen staken omdat ze motorpech kregen. Het is tot op de dag van vandaag onduidelijk wie de boot heeft achtergelaten. Ook de naam van de boot was niet terug te vinden in registraties. We hebben het bewuste filmpje hieronder geplaatst. Kijk, en oordeel zelf.

Bekijk ook:
De 10 meest huiveringwekkende wezens ooit gevangen op camera
2.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.