spin legt eieren in teen man
Saved Read later
Deel dit bericht

Spin legt eieren in de teen van man tijdens cruisevakantie

Als je op vakantie gaat dan neem je graag wat souvenirs mee, zodat je wat tastbare herinneringen hebt aan die paar weken ontspanning. In het geval van de Britse Colin Blake werd die tastbare herinnering een serie eitjes van een spin in zijn grote teen. De bewuste spin heeft hem ‘bezwangerd’ toen hij op een cruisevakantie was in het zuiden van Frankrijk.

Spin legt eieren

Ja, een spin legt eieren, maar het zijn niet dezelfde eieren die je bakt als je trek in een omelet hebt. In dit geval ging het om een Peruaanse wolfspin, die in de teen van Colin Blake de perfecte kraamkamer zag. Het insect knipperde een keertje met haar 8 ogen voordat ze besloot om de grote teen van de Brit te voorzien van een lading eitjes. De man had niets in de gaten, vermoedelijk lag hij op dat moment te slapen.

Colin Blake en zijn vrouw hadden de cruise geboekt omdat ze op dat moment 35 jaar getrouwd waren. Toen het schip in Marseille was aangemeerd besloot het getrouwde koppel te genieten van een terrasje langs de kust van Zuid-Frankrijk. Tijdens het etentje werd zijn grote teen paars en opgezwollen. Toen ze terug op het schip waren besloot Blake om een bezoekje aan de boordarts te brengen.

Bekijk ook:
Slimme technologie voor dierenliefhebbers: top gadgets die elk huisdier verdient

spin

Peruaanse wolfspin

Toen hij tegen de boordarts vertelde dat zijn grote teen plotseling dik en paars werd, besloot de arts om zijn voet te onderzoeken. Blake dacht in eerste instantie dat het aan zijn nieuwe sandalen lag, maar toen de arts een sneetje in de teen maakte stroomden er talloze eitjes van de Peruaanse wolfspin uit. Het insect is niet giftig, maar je zit er toch niet op te wachten om als kraamkamer van het achtpotige insect te worden gezien.

Na de vakantie ging de Brit naar het ziekenhuis, waar hij antibiotica kreeg voorgeschreven. Ondanks de medicijnen kwam hij er later achter dat er toch nog een eitje was blijven zitten en was uitgekomen. Het spinnetje was onder zijn huid vast komen te zitten. Na de geboorte stierf het spinnetje een eenzame dood, maar Blake was niet van plan om het een waardige begrafenis te geven. Nadat het door het toilet was gespoeld kon Colin Blake weer verder met zijn leven.

Deel dit bericht
Read later
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.