Saved Read later
Deel dit bericht

Bizarre ervaringen tijdens een slaapverlamming

Slaapverlamming is niet één van de meest fijne ervaringen in je leven. Je wordt wakker en je kunt je niet bewegen. Je lichaam voelt verlamd, maar je ogen zijn open, Je bent volledig bij bewustzijn. Je hebt een angstig gevoel. Zo’n gevoel dat er meer is in de kamer. Op dat moment hoor je ook stemmen en voetstappen. Je ziet een donkere gedaante in de ruimte in de hoek van je kamer staan en je voelt dat er iemand naast je ligt en in je oor begint te gillen. Klinkt niet als een hele fijne ervaring toch? Toch zijn er veel mensen die dit hebben meegemaakt of soms nog steeds meemaken.

Wanneer deze ervaring je bekend voor komt dan is er een grote kans dat je te maken hebt gehad met slaapparalyse, ook wel slaapverlamming genoemd. Slaapparalyse is een slaapstoornis. Hierbij verlammen al de spieren op het moment van wakker worden. Je kan je niet wegen, maar je bent wel volledig bij bewustzijn.

Veel mensen die dit meemaken zweren dat zij een paranormale ervaring hebben meegemaakt. Maar is dat ook zo? Gebeurd het alleen in ons brein of bevind je jezelf op dit moment tussen verschillende dimensies? Er bestaan verschillende theorieën over. Er zijn in ieder geval veel dingen het leven waar we nog niet veel over weten. En wat we niet altijd kunnen zien, betekent niet dat het er niet is. Of dat we het niet kunnen waarnemen.

Voor nu gaan we wat dieper in op de verschillende paranormale en buitenaardse ervaringen.

Veel voorkomende paranormale ervaringen

Het vreemde aan slaapverlamming is dat veel mensen dezelfde paranormale ervaringen delen. Dat maakt het ook gelijk een interessanter voor de wetenschap. Als iets vaker voorkomt dan moet er meer achter zitten. Daarmee zeg ik niet dat het “waar” is, maar wel dat die ervaringen ergens vandaan moeten komen. Dit zijn drie veel voorkomende paranormale ervaringen.

out-of-body experience

Uittreding

Een out-of-body experience is niet iets nieuws. Mensen hebben deze ervaring ook met spirituele drugs als DMT en Ayahuasca. Een out-of-body experience toont ons dat er meer is dan ons fysieke lichaam. En laat ons zien dat we in meerdere dimensies leven. In sommige gevallen zien mensen zichzelf nog in bed liggen terwijl ze boven zichzelf hangen. Anderen kunnen het lichaam verlaten en andere ruimtes verkennen.

Old Hag-syndroom

Het gevoel dat er een demonisch wezen op je borst zit die je probeert te verstikken wanneer je op je rug ligt. Anderen geven aan dat ze het wezen naast zich voelde, omdat ze op hun zij of buik lagen. In sommige gevallen kijkt het wezen je eng aan. De legende gaat dat het om een man gaat, maar er zijn ook ervaringen met vrouwelijke wezens die keihard beginnen te schreeuwen.

Ontvoerd door aliens

Er zijn verhalen van mensen die beweren dat zij ontvoerd zijn door aliens. Dit gebeurd ook altijd net na het ontwaken. Zij kunnen hun lichaam niet bewegen en geven aan meegenomen te worden. Er zijn zelfs verhalen waarbij mensen aangeven meegenomen te worden door de aliens. Uiteindelijk worden ze teruggelegd in bed en worden ze wakker.

De overeenkomsten zijn dat het altijd met andere dimensies te maken heeft. Tijdens het dromen bevind je jezelf natuurlijk ook in een andere dimensie. Maar wat denk jij? Paranormaal, een storing in de hersenen of beiden?

Kijk nog even onderstaande video van Shaman Oaks waarin hij vertelt over zijn slaapverlamming!

Bekijk ook:

2.7k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.