in , ,

Gewonde Utrechtse kat opeens spoorloos verdwenen

De brandweer heeft afgelopen zondag een gigantische reddingsoperatie opgezet om een kat terug te vinden. De kat was na een aanrijding zo geschrokken dat hij in de muur van een Utrechts café zou zitten. Drie dagen na de aanrijding werd het toch maar eens tijd om op onderzoek uit te gaan.

Toestemming woningbouw

De Utrechtse brandweer had toestemming nodig van de woningbouwvereniging waar het pand van is. Het duurde echter even voordat deze toestemming verleend was. Afgelopen zondag was dan eindelijk het moment daar dat de gevel er gedeeltelijk uit kon. Maar na lang zoeken werd er nog steeds geen kat aangetroffen. Het beestje lijkt vertrokken te zijn uit de spouw.

Onbekend waar de kat nu is

Het is op dit moment niet bekend waar de kat gebleven is. Feit is wel dat hij niet meer in de muur van het Utrechtse café zit. Daarnaast is op dit moment ook niet bekend of de kat inmiddels overleden is of nog leeft. Heb je iets gezien? Neem dan vooral even contact op met de Dierenambulance Utrecht.

Vandaag heeft de brandweer de gevel opengebroken om de kat te zoeken die onder Olearys Irish Pub Utrecht was gekropen…

Geplaatst door Dierenambulance Utrecht op Zondag 26 januari 2020

Geschreven door Thom

Thom schrijft teksten sinds de herfst van 2013. In de afgelopen jaren heeft hij tal van ervaringen opgedaan op het schrijven van teksten. Van verkoopteksten tot nieuwsartikelen en van productomschrijvingen tot beschrijvingen van applicaties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Wordt nieuw Chinees virus de mensheid fataal?

China maakt 8 miljard euro vrij voor bestrijding Coronavirus

Nederland zeer kwetsbaar voor pandemie